Εύκολη μους σοκολάτας με γάλα καρύδας

εύκολη-μους-σοκολάτας-με-γάλα-καρύδας-1088899

Απολαυστικό επιδόρπιο

Υλικά για 4 άτομα

170 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα

3/4 φλιτζανιού γάλα καρύδας

Εκτέλεση

Αρχικά, σε μπεν μαρί λιώνετε τη σοκολάτα. Σε ξεχωριστό μπολ τοποθετείτε παγάκια και μόλις λιώσει η σοκολάτα τη βάζετε πάνω στο μπολ με τα παγάκια.

Αφήνετε το μπολ της σοκολάτας για λίγα λεπτά πάνω στο μπολ με τα παγάκια μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Στη συνέχεια ρίχνετε τη σοκολάτα στο κάδο του μίξερ μαζί με το γάλα καρύδας και τα χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα για 3 – 5 λεπτά μέχρι το μείγμα να αφρατέψει.

Στη συνέχεια ρίχνετε τη μους στα ποτήρια και τη βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον μέχρι να σφίξει.

Σερβίρετε αν θέλετε με τριμμένη καρύδα.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook