«Εύκολα» για τους Χανιώτες μαθητές τα θέματα της Έκθεσης στις πανελλήνιες | Τι είπαν μετά τις εξετάσεις

εύκολα-για-τους-χανιώτες-μαθητές-τα-873478

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τα θέματα της πρώτης ημέρας των πανελλαδικών εξετάσεων οι Χανιώτες μαθητές της Γ’ Λυκείου, που κλήθηκαν να τοποθετηθούν για το μείζον ζήτημα της δημοκρατίας στο μάθημα της έκθεσης.

Η κοινή ομολογία ήταν οτι τα θέματα ήταν βατά:

«Τα θέματα πίστευα οτι θα ήταν πιο δύσκολα, οπότε είμαι καλά.» σχολίασε η Μαρία που θέλει να σπουδάσει εργοθεραπεία.Από την πλευρά του, ο Δημήτρης, που έχει στόχο το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Παραγωγής και Διοίκησης στο Πολυτεχνείο Χανίων τόνισε:

«Ήταν ένα καλό θέμα, αν και εξεζητημένο. Η δημοκρατία, βέβαια, είναι ένα θέμα που δεν το θίγεις εύκολα. Όταν είσαι προετοιμασμένος, όποιο θέμα και να πέσει το περιμένεις. Η έκθεση είναι πάντα λίγο μπέρδεμα, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, αλλά να έχεις και την σωστή σκέψη.»

«Τα θέματα ήταν εύκολα. Η έκθεση πολύ βατή, το κείμενο έτσι κι έτσι, αλλά πήγαν όλα μία χαρά» σχολίασε σαφώς ικανοποιημένη η Κωνσταντίνα που θέλει να σπουδάσει διακοσμητική.Η Ελευθερία, που έχει όνειρο να γίνει ψυχολόγος δήλωσε ευχαριστημένη:

«Γενικά ήταν εύκολα τα θέματα, αν και εγώ προσωπικά δεν το περίμενα. Ήταν πολύ εύκολο θέμα για να απαντήσεις, πως θα καλλιεργήσεις δηλαδή στους νέους το πολιτικό πνεύμα. Το κείμενο ήταν πολύ εύκολο οπότε μπορούσε να βγει η περίληψη.»Αισιόδοξη οτι θα περάσει στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Ηράκλειο ήταν η Ντέμυ:

«Ήταν εύκολα τα θέματα και είχαν ενδιαφέρον. Εγώ περίμενα να πέσει γενικά με την πολιτική. Και οι υπόλοιπες ασκήσεις ήταν σχετικά εύκολες.»

Ο Στέλιος ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την προετοιμασία του και ελπίζει να καταφέρει να περάσει στην Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχενείου:

«Τα πήγα πάρα πολύ καλά στην έκθεση. Περιμέναμε ένα τέτοιο θέμα και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Οι ασκήσεις ήταν σχετικά εύκολες.»

Ευχόμαστε στους υποψήφιους καλή επιτυχία και να… συνεχίσουν να βγαίνουν με χαμόγελα και στα επόμενα μαθήματα!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook