Εύγε! Οι Χανιώτες Σκουμπάκης και Γαλανίδης στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

εύγε-οι-χανιώτες-σκουμπάκης-και-γαλαν-1181298

Ενα σπουδαίο γεγονός για την Εθνική ομάδα πόλο ανδρών, καθώς και για δύο Χανιώτες αθλητές που βρίσκονται στη δύναμη της καταγράφηκε το βράδυ του Σαββάτου. Αυτό δεν είναι άλλο από την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Πρόκειται για μια διάκριση η οποία μεταξύ άλλων αφορά και τους δύο Χανιώτες πολίστες, οι οποίοι βρίσκονται στις τάξεις της Εθνικής ομάδας, τους Δημήτρη Σκουμπάκη και Κώστα Γαλανίδη.

Δημήτρης Σκουμπάκης

Ως εκ τούτου, η χανιώτικη παροικία στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας μεγαλώνει, με τους δύο Χανιώτες αθλητές να εξασφαλίζουν με τη σειρά τους την πρόκριση, ενώ μένει να φανεί τι θα κάνει μία ακόμη Χανιώτισσα απ’ τον υγρό στίβο, η Βιολέτα Ζουζούνη με την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Κώστας Γαλανίδης

Η Εθνική μας εξασφάλισε το εισιτήριο για το Τόκιο, κερδίζοντας στο καθοριστικό παιχνίδι του προολυμπιακού τουρνουά, στον ημιτελικό, με σκορ 13-10 την Ρωσία. Μάλιστα θ’ αντιμετωπίσει στον τελικό του τουρνουά το Μαυροβούνιο, το οποίο στον άλλο ημιτελικό επιβλήθηκε με 14-12 της Κροατίας.

Αυτή θα είναι η 16η συνολικά φορά που η Εθνική μας ομάδα πόλο θα δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η 11η σερί.

Σκουμπάκης και Γαλανίδης είναι αθλητές που έχουν αναδειχθεί από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, ο πρώτος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και ο δεύτερος στον Απόλλωνα.

Mάκης Καρτσωνάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook