Ευχές και συμβουλές του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή για την νέα σχολική χρονιά

Στον αγιασμό του 2ου Γενικού Λυκείου Χανίων στο σχολικό συγκρότημα της  Κοραή, παρευρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, ο οποίος εξέφρασε τις ευχές τους σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς χρονιά για τη νέα σχολική χρονιά.

Στις δηλώσεις του ο κ. Καλογερής ευχήθηκε στους μαθητές καλή σχολική χρονιά με δύναμη ειδικά στα παιδιά της τρίτης λυκείου που φθάνουν στο τέλος της πορείας της σχολικής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων δεν παρέλειψε να δώσει και συμβουλές στους μαθητές σχετικά με την διαχείριση του χρόνου τους ενώ στόχος τους όπως ανέφερε θα πρέπει να είναι και το πως μέσα από την διαδικασία της μάθησης να γίνουν και καλύτεροι άνθρωποι και καλύτεροι πολίτες του αύριο γιατί “σε αυτούς στηριζόμαστε, σε αυτούς στηρίζεται η χώρα μας”.

Τέλος τόνισε πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και στην χρήση του διαδικτύου και να αποφύγουν την κατάχρηση γιατί αντί για εργαλείο ενημέρωσης και μάθησης μπορεί να μεταβληθεί σε ένα τύραννο που θα επιδράσει αρνητικά σε ολόκληρη την μαθησιακή διαδικασία.

Το παρόν στον αγιασμό του σχολείου έδωσε και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Στέλιος Ζερβάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ