Ευχές για καλή σχολική χρονιά από τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη | Photos+Video

ευχές-για-καλή-σχολική-χρονιά-από-τον-δ-921398

Με τις θερμότερες ευχές για μια καλή σχολική χρονιά, σε μαθητές, γονείς, αλλά και εκπαιδευτικούς πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης, στα 12ο & 18ο Δημοτικά και 12ο, 18ο, 26ο Νηπιαγωγεία Χανίων, ο καθιερωμένος αγιασμός, υπό το βλέμμα του Δήμαρχου Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Μετά την καθιερωμένη τελετή, που άνοιξε και επίσημα η φετινή αυλαία, θα δοθούν σε μαθητές και μαθήτριας τα βιβλία με τη διδακτέα ύλη της χρονιάς.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης στις δηλώσεις του στο zarpanews.gr, μίλησε μεταξύ άλλων για την δρομολογημένη ενεργειακή αναβάθμιση στις σχολικές υποδομές του Δήμου, αλλά και την ανακοίνωση νέων μεγάλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που αναμένονται στο προσεχές διάστημα, με στόχο την αναβάθμιση της Παιδείας.

Στο ίδιο μήκος εξάλλου κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Αντιδημάρχου Παιδείας, Αντώνη Βαρδάκη.

Δείτε το video με τις δηλώσεις τους:

Στη συνέχεια ο νέος δήμαρχος Χανίων, παρευρέθηκε στους Αγιασμούς των 3ου και 4ου Γυμνασίων Χανίων στον Κουμπέ, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου – ΚΑΠΝΚ και στη συνέχεια στο Γενικό Λύκειο Ακρωτηρίου στα Κουνουπιδιανά, όπου δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες με τους μαθητές (δείτε ΕΔΩ) Παράλληλα έξω από διάφορα δημοτικά σχολεία, η Τροχαία πραγματοποίησε για μια ακόμη χρονιά διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων, με τους κανόνες για σωστή και ασφαλή κυκλοφοριακή αγωγή, σε μαθητές και γονείς.

3o – 4o Γυμνάσιο Χανίων

Γενικό Λύκειο Ακρωτηρίου zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook