Ευχαριστήριο μήνυμα Μανώλη Τζανάκη στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους φορείς των Χανίων

ευχαριστήριο-μήνυμα-μανώλη-τζανάκη-σ-1470020

Ευχαριστίες προς τους διευθυντές και εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων αλλά και σε όλους τους φορείς, για την συνεργασία τους κατά την διάρκεια των Πανελλήνιων Εξετάσεων στέλνει ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Μανώλης Τζανάκης.

«Ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς τους/τις Διευθυντές/ριες και τους/τις εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων, καθώς και το προσωπικό της Δ.Δ.Ε. για την αγαστή συνεργασία και τη συνέπεια που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ευχαριστώ επίσης θερμά τον Πρόεδρο και το προσωπικό του Βαθμολογικού Κέντρου για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επιδεικνύουν καθ’ όλη τη διαδικασία της βαθμολόγησης των γραπτών.

Επιπλέον, ευχαριστώ εγκάρδια όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων και συγκεκριμένα την Αντιπεριφέρεια Χανίων, τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, τη Δ.Ε.Η., τον Ο.Τ.Ε., τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ., την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και το Ε.Κ.Α.Β.

Θα ήθελα ακόμη να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης και το προσωπικό του Καταστήματος Κράτησης Χανίων, στο οποίο διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των κρατούμενων μαθητών, στη Διευθύντρια και τους/τις εκπαιδευτικούς του 2ου Σ.Δ.Ε. που εδρεύει στο συγκεκριμένο Κατάστημα Κράτησης, καθώς και στην Προϊσταμένη της Διεύθυνσης και το προσωπικό του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Αγιάς.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να απευθύνω στους/στις εκπαιδευτικούς που εθελοντικά προσφέρθηκαν για να διεξάγουν τις κατατακτήριες εξετάσεις των κρατούμενων κατ’ ιδίαν διδαχθέντων μαθητών του Καταστήματος Κράτησης Χανίων και του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Αγιάς.

Τέλος, συγχαίρω τους γονείς για τη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους και εύχομαι ολόψυχα στους/στις μαθητές/ριές μας με την ανακοίνωση της βαθμολογίας τους στις 28 Ιουνίου να ευοδωθούν οι προσπάθειες και ο αγώνας τους.

Ο Διευθυντής της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων

Εμμανουήλ Κυρ. Τζανάκης»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook