Ευχαριστήριο μήνυμα από Γεραπετρίτη δημοσίευσε ο Φουρθιώτης | Photo

ευχαριστήριο-μήνυμα-από-γεραπετρίτη-1363277

Συνεχίζει τις αναρτήσεις με τις επαφές του με υψηλά ιστάμενα στελέχη της κυβέρνησης, ο Μένιος Φουρθιώτης. Δημοσίευσε SMS που επικαλείται πως του έστειλε ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

«Επειδή εγώ μιλάω μόνο με αποδείξεις ιδού ένα μήνυμα από τις συνομιλίες με τον υπουργό που με ευχαριστούσε για την προβολή ρεπορτάζ στα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ για τον ίδιο για να μην υπάρχουν απορίες Alexis Tsipras», γράφει σε ανάρτησή του στο facebook ο Μένιος Φουρθιώτης, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με εικόνα από μήνυμα που ισχυρίζεται ότι του έστειλε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Την ίδια ανάρτηση έκανε και στο Twitter, απευθυνόμενος -εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα- και στον Κώστα Βαξεβάνη.

Νωρίτερα σε ανάρτησή του στο Twitter και στο Facebook, ο γνωστός, υπόδικος παρουσιαστής, δημοσίευσε φωτογραφία με τηλεφωνικές κλήσεις που ισχυρίζεται ότι είχε με τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από την φωτογραφία, οι τηλεφωνικές κλήσεις του Γιώργου Γεραπετρίτη, είναι υπερβολικά πολλές και φαίνεται να έχουν καταγραφεί πριν 12 μήνες.

«Κύριε Τσίπρα περιμένω πρόσκληση σας για να απαντήσω εγώ ποιος και με ποιον γνωρίζετε … αρχίζω με αυτή την δημοσίευση και έρχονται και γραπτά μηνύματα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Μένιος Φουρθιώτης.

Αν η φωτογραφία είναι αληθινή, με τον υπόδικο παρουσιαστή επικοινωνούσε και ο συνεργάτης του Κωστή Χατζηδάκη, Νίκος Σιγάλας.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση – απάντηση του υπουργού επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη στην αποκάλυψη των συνομιλιών του με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Η ανακοίνωση του κορυφαίου υπουργού έλεγε το εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωση του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική.

Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη.

Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».

Πηγή: 202mag.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook