Ευχαριστήρια ανακοίνωση του 56ου βαθμολογικού κέντρου Χανίων για την ολοκλήρωση των εργασιών των πανελλαδικών

ευχαριστήρια-ανακοίνωση-του-56ου-βαθμο-1241465

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το 56ο Βαθμολογικό κέντρο Χανίων, με αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών του 56ου Βαθμολογικού Κέντρου Χανίων και του 356ου Ε. Ε. Κ. που λειτούργησαν στο πλαίσιο των διαδικασιών των Πανελλαδικών εξετάσεων 2022, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι με οποιοδήποτε τρόπο συνέβαλαν σε αυτό.

Συγκεκριμένα:

Την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης τη Δ.Δ.Ε. Ρεθύμνου και τη Δ.Δ.Ε. Χανίων για τη στήριξη την εμπιστοσύνη και την εξαιρετική συνεργασία.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας & πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας του Δήμου Χανίων για τη συμβολή τους στην ομαλή λειτουργία του Β.Κ.

Τη Διεύθυνση και το προσωπικό του 5ου Γυμνασίου Χανίων για τη φιλοξενία, την ευγένεια, τη συνεργασία, την παραχώρηση χώρων, υλικού αλλά και την γενικότερη στήριξη που μας παρείχαν.

Τον Διευθυντή του 1ου Γενικού Λυκείου Χανίων για τις διευκολύνσεις που μας παρείχε.

Τους/τις Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων και τους/τις Προέδρους των Λυκειακών Επιτροπών, που διευκόλυναν τους εκπαιδευτικούς για τη συμμετοχή τους στις διαδικασίες του Β.Κ. και του Ε.Ε.Κ.

Τα μέλη των επιτροπών του Βαθμολογικού και του Ε.Ε.Κ (αντιπρόεδρο, γραμματείς , β. γραμματείς, συντονιστές μαθημάτων) για τις ατέλειωτες ώρς εργασίας, τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που επέδειξαν, συντελώντας καθοριστικά στην ορθή, ποιοτική και έγκαιρη ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Τους/τις συναδέλφους/ισσες μέλη του επικουρικού προσωπικού της γραμματείας για την εξαιρετική συνεργασία τη συνέπεια και την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν ώστε το κάθε τι να διεκπεραιώνεται υποδειγματικά.

Τους/τις συναδέλφους/ισσες επιτηρητές/τριες βαθμολογητές/τριες και μέλη επιτροπών εξέτασης του ΕΕΚ, που εργαζόμενοι με υπευθυνότητα και αυταπάρνηση, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντά τους και διατήρησαν την υψηλή ποιότητα βαθμολόγησης των γραπτών δοκιμίων στο Βαθμολογικό Κέντρο και την ποιοτική διεκπεραίωση της ιδιαίτερα απαιτητικής διαδικασίας της προφορικής εξέτασης των υποψηφίων στο Ε.Ε.Κ.

Το Κ.Ε.Δ.Α.Σ.Υ. Χανίων και την εκπρόσωπο του στο 356 Ε.Ε.Κ. Χανίων για τη συμβολή της στην αναβάθμιση της ποιότητας εξέτασης των υποψηφίων με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Την Ελληνική Αστυνομία για την ασφαλή διαφύλαξη των χώρων του Β.Κ. καθώς και τους ιατρούς που παραβρέθηκαν στο Ε.Ε.Κ. κατά τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Το βοηθητικό προσωπικό για τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας καθαριότητας των χώρων.

Τις επιχειρήσεις ΕΤΑΝΑΠ, ΣΥΝΚΑ και ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για τη δωρεάν χορήγηση απαραιτήτων ειδών.

Καλά αποτελέσματα στους υποψηφίους, καλό καλοκαίρι, υγεία, χαρά, σε όλους και όλες.

Χανιά 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Ο Πρόεδρος του 56ου Β. Κ. & 356ου Ε. Ε. Κ. Πανελλαδικών 2022

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Ι. ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook