Εύα Καϊλή: «Ουδέποτε της απαγορεύθηκε να βλέπει το παιδί της» – Ελάχιστες πιθανότητες αποφυλάκισης

εύα-καϊλή-ουδέποτε-της-απαγορεύθηκε-1602886

Στις φυλακές του Χάρεν στο Βέλγιο παραμένει η Εύα Καϊλή που κατηγορείται για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο που συγκλονίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Qatar Gate.

Η Εύα Καϊλή ζητά από τις Αρχές του Βελγίου να βλέπει το παιδί της, κάτι που ουδέποτε της απαγορεύθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega.

Πληροφορίες από τις βελγικές Αρχές διαβεβαιώνουν πως η κ. Καϊλή, όπως και οποιαδήποτε μητέρα που κρατείται εκεί, μπορούν να βλέπουν τα παιδιά τους ανά πάσα ώρα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που υπάρχουν.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα για τις κρατούμενες μητέρες να κρατήσουν το παιδί τους στη φυλακή, καθώς υπάρχουν όλα όσα ενδέχεται να χρειαστούν.

Σημειώνεται ότι πληροφορίες του MEGA αναφέρουν πως η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, έχει ήδη δει το παιδί της.

Ελάχιστες οι πιθανότητες να αποφυλακιστεί

Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται ο αγώνας της νομικής της εκπροσώπησης προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη. Ωστόσο, όπως επισημαίνεται, οι πιθανότητες μιας ενδεχόμενης αποφυλάκισής της είναι ελάχιστες. Οι δικηγόροι της Ελληνίδας ευρωβουλευτού τηρούν επιφυλακτική στάση απέναντι στην αποφυλάκισή της.

Το περιβάλλον Καϊλή μιλά από την άλλη για πλεκτάνη μεγάλων συμφερόντων στην πλάτη της, ενώ ακόμα βρίσκονται στο μικροσκόπιο τα έγγραφα που συνέδεσαν την ευρωβουλευτή με τραπεζικές καταθέσεις στον Παναμά.

Το τηλεφώνημα της Καϊλή στην ευρωβουλευτή Αρενά

Στη Βελγίδα ευρωβουλευτή Μαρί Αρενά εστιάζει το κεντρικό άρθρο της «Le Soir», στην έρευνα που διεξάγει για το Qatar Gate.

H ευρωβουλευτής που ανήκει στην ομάδα των Σοσιαλιστών έχει απασχολήσει και άλλες φορές τον Τύπο για πιθανή ανάμειξή της στο σκάνδαλο, ωστόσο δεν περιλαμβάνεται στους ευρωβουλευτές για τους οποίους ζητήθηκε άρση ασυλίας.

Το νέο δημοσίευμα αναφέρεται στις στενές σχέσεις της Αρενά με τον θεωρούμενο ως «εγκέφαλο» του κυκλώματος Αντόνιο Παντσέρι αλλά και στο τηλεφώνημα που δέχτηκε η Βελγίδα ευρωβουλευτής από την Εύα Καϊλή στις 9 Δεκέμβρη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής πήρε πανικόβλητη τηλέφωνο την Αρενά μετά τη σύλληψη του Τζιόρτζι, με την Βελγίδα ευρωβουλευτή να της συνιστά ψυχραιμία.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για πάνω από 350 τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ Αρενά – Παντσέρι, στοιχεία που έχουν προκύψει από αναλύσεις τηλεφώνων όσων ελέγχονται για το σκάνδαλο Qatar Gate.

topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook