Εύα Καϊλή από τα Χανιά: Στρατηγικός μας αντίπαλος ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές

εύα-καϊλή-από-τα-χανιά-στρατηγικός-μας-858318

«Αποφασισμένη» -όπως είναι και το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας της- εμφανίστηκε η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, η οποία διεκδικεί εκ νέου θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις προσεχείς εκλογές, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Superfm 89.6.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, τόνισε την προσπάθεια που πρέπει να γίνει για να ανακτηθεί η χαμένη εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και μίλησε για την κατάπαυση των ανισοτήτων εντός της Ευρώπης και πως αυτό προωθείται.

«Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός. Αυτό προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε, μειώνουμε τις ανισότητες και πολεμάμε τα συμφέροντα μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορώ να συνομιλήσω με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι Aριστερά»

Η κ. Καϊλή άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε ότι είναι ένα κόμμα που συναλλάσσεται με κάποιους Γερμανούς που έχουν εξασφαλίσει κομμάτια της χώρας σε εξευτελιστική τιμή. «Απορώ που δηλώνει στην Ελλάδα δημιουργός της Προοδευτικής Συμμαχίας και στην Ευρώπη ανήκει στην ομάδα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Άλλα δηλώνει έξω και άλλα εντός της χώρας. Μας έχει συνηθίσει όμως. Για μένα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Αριστερά», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Η ευρωβουλευτής ανέφερε ότι παρότι υπάρχουν δυνάμεις στο Ευρωκοινοβούλιο οι οποίες συνεργάζονται μεταξύ τους και έχουν κοινούς τόπους, μια τέτοια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ευοδωθεί.

«Μιλώ ως αντι-ΣΥΡΙΖΑ και θεωρώ πως πρέπει να είναι στρατηγικός αντίπαλος ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς για τα εθνικά ζητήμα είδαμε να πέρνωνται μονομερείς αποφάσεις, χωρίς να υπάρχει εθνική συνεννόηση. Δε γίνεται να μη μπορούμε στα εθνικά να συζητήσουμε.», δήλωσε επίσης.

Στα λάθη του ΠΑΣΟΚ, η ευρωβουλευτής έκανε την αντιπαραβολή παράλληλα με το έργο που έγινε την περίοδο που ήρθε το πρώτο μνημόνιο στη χώρα, ενώ επεσήμανε και τις διαφωνίες που είχε διατυπώσει στην ηγεσία του κόμματος εκείνη την περίοδο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook