Εύα Αεράκη: Αυτή είναι η αδερφή του «παπά-Μιχάλη»

εύα-αεράκη-αυτή-είναι-η-αδερφή-του-παπ-1557909

Ο Μιχάλης Αεράκης, υποδύεται τον ρόλο του παπά Μιχάλη στο υπερεπιτυχημένο σήριαλ του Alpha Σασμός και αποτελεί έναν από τους πιο συμπαθητικούς ήρωες της σειράς.

Ο παπά-Μιχάλης αποτελεί μια κομβική φιγούρα του Σασμού καθώς είναι αυτός που πάντοτε προσπαθεί να κρατήσει μια ισορροπία ανάμεσα στους ήρωες στο ορεινό χωριό της Κρήτης.

Ο Μιχάλης Αεράκης ήταν καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κρήτης για 17 χρόνια. Γεννήθηκε στα Ανώγια του Ρεθύμνου, είναι 66 ετών και ζει μόνιμα στα Χανιά. Ο παππούς του ήταν παπάς και έχει πάρει το όνομά του. Έφυγε από τα Ανώγεια σε ηλικία 11 ετών και στα 12 του χρόνια πωλούσε λαχεία στους δρόμους του Ηρακλείου καθώς ο πατέρας του είχε πάει μετανάστης στη Γερμανία όταν ο ίδιος ήταν 6 ετών. Αργότερα ο Μιχάλης Αεράκης πήγε στην Αθήνα και στα 25 του αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Σπύρο Αεράκη. Υποστηρίζει την ομάδα της ΑΕΚ, του αρέσει να παίζει τάβλι και έχει υιοθετήσει ένα αδέσποτο σκύλο. Σε μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram πόζαρε μαζί με την αδερφή του Εύα Αεράκη, η οποία είναι μια αριστοκρατική γυναίκα και εξίσου συμπαθητική με τον ίδιο.

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook