Εξοργισμένοι με το ΚΤΕΛ γονείς στα Χανιά: Τα παιδιά περίμεναν στη βροχή από… «λάθος συνεννόηση»

εξοργισμένοι-με-το-κτελ-γονείς-στα-χαν-764628
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΊΟΥ

Σχόλια δυσαρέσκειας απέναντι στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου, άρχισαν να μεταφέρονται στο zarpanews.gr, καθώς όπως φαίνεται, το δρομολόγιο ενός λεωφορείου που θα έπαιρνε μαθητές από σχολείο, τους άφησε… «σύξυλους» στη στάση.

Όπως κατήγγειλαν γονείς στο zarpanews.gr, τα παιδιά τους που φοιτούν στο Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας, θα έπρεπε να μεταφερθούν με το λεωφορείο από τη στάση στο άνω Δαράτσο προς τα σπίτια τους, κατά το σχόλασμα.

Αντ’ αυτού, τα παιδιά έμειναν να περιμένουν για αρκετή ώρα στη βροχή και τον αέρα, ενώ το λεωφορείο δεν φαινόταν στον.. ορίζοντα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνης Γιάννη Καψανάκη, όντως υπήρξε μια «λάθος συνεννόηση, με τον οδηγό του δρομολογίου να έχει πληροφορηθεί λανθασμένα», όπως ανέφερε, «ότι το σχόλασμα έγινε νωρίτερα, με αποτέλεσμα να γυρίσει στο σταθμαρχείο με άλλο δρομολόγιο που εκτελούσε».

«Εκεί ο σταθμάρχης συνειδητοποιώντας ότι έχει γίνει λάθος, έστειλε το λεωφορείο και πάλι στο σημείο, με καθυστέρηση που έφτανε τα είκοσι λεπτά», όπως σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Καψανάκης.

Πάντως όπως καταγγέλλουν οι γονείς, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται παρόμοιες παρεξηγήσεις, με αποτέλεσμα τα παιδιά να αφήνονται στη… μοίρα τους, μακριά από τα σπίτια τους, ενώ διαταράσσεται και το βεβαρημένο πρόγραμμα που έχουν οι μαθητές σε αυτές τις ηλικίες. Χώρια από την αναστάτωση των ίδιων των γονέων…

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook