Εξώδικο του Γιάννου Παπαντωνίου στον Νίκο Παπανδρέου – Τον κατηγορεί για συκοφαντία

εξώδικο-του-γιάννου-παπαντωνίου-στον-785810

Εξώδικο στον Νίκο Παπανδρέου έστειλε ο Γιάννος Παπαντωνίου ζητώντας να ανακαλέσει τα όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εξώδικο διαμαρτυρία του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, που βρίσκεται προφυλακισμένος στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού, ο Νίκος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα το Πρώτο Θέμα υποστήριξε ότι «καθένας μας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Οπως ο Ακης, ο Γιάννος και κάθε πολιτικός που ενθυλάκωσε χρήματα του Δημοσίου.»

Ο κ. Παπαντωνίου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του κάνει λόγο για διάδοση εκ μέρους του Νίκου Παπανδρέου, ψευδών γεγονότων σε βάρος του, που πλήττουν και αμαυρώνουν την τιμή και την υπόληψή του. Επιπροσθέτως κάνει λόγο για ασύμμετρη και συκοφαντική προπέτεια, που αμαυρώνει το τεκμήριο της αθωόητάς του και εκτός από την προσωπική βλάβη που προκαλεί, τροφοδοτεί με καύσιμη ύλη την κυβερνητική μηχανή προκειμένου να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή της χώρας και να αφαιμάξει πολιτικά την παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook