Έξω φρενών οι ιδιοκτήτες καφέ στα Χανιά για το πρόστιμο του take away – Τι ετοιμάζουν…

έξω-φρενών-οι-ιδιοκτήτες-καφέ-στα-χανι-1174754
Φωτογραφία αρχείου

Στα δικαστήρια φέρονται έτοιμοι να προσφύγουν οι ιδιοκτήτες και των τριών καταστημάτων που δέχτηκαν πρόστιμα 3.000 ευρώ την Παρασκευή από την ΕΛ.ΑΣ. στην Παλιά Πόλη των Χανίων, εξαιτίας της παρουσίας πελατών (δείτε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, oι επαγγελματίες θεωρούν τα πρόστιμα άδικα και μάλιστα λένε πως αυτό θα φανεί στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που διατηρούν στα καταστήματά τους.

Οι ιδιοκτήτες δεν αρνούνται ότι εξυπηρετούσαν πελάτες, λένε όμως πως όσοι βρίσκονταν μέσα, ήταν σε αναμονή για να παραλάβουν την παραγγελία τους, ενώ τηρούσαν και το νόμιμο όριο πελατών ανά τετραγωνικό μέτρο.

Λένε ακόμα πως, όσον αφορά τους πελάτες εκτός των καταστημάτων, εκείνοι βρίσκονταν στο οδόστρωμα και ισχυρίζονται πως ψευδώς γράφτηκε από τους αστυνομικούς ότι οι πελάτες βρίσκονταν στον χώρο ευθύνης των επιχειρήσεων.

Η αγανάκτηση των επαγγελματιών είναι τέτοια, ώστε να είναι έτοιμοι να προσφύγουν στα δικαστήρια, ενώ θεωρούν ότι θα δικαιωθούν από τα βίντεο των καμερών ασφαλείας.

Μάλιστα λένε ότι είναι εμφανές, ποιοι χώροι ανήκουν στα καταστήματα και ποιοι όχι, έχοντας μάλιστα εμφανή σήμανση με ταινία.

zarpanews.gr

7 thoughts on “Έξω φρενών οι ιδιοκτήτες καφέ στα Χανιά για το πρόστιμο του take away – Τι ετοιμάζουν…

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΠΙΑ!
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!
    ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ! ΑΛΛΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ

  2. Συμφωνώ με τον Ηλία.
    Δεν πάει άλλο. Να τους πάρει όλους ο διάολος. Ειδικά τα ρεμαλια τους πολιτικούς- δημάρχους που μας βλέπουν και μας περιπαίζουν κ από πάνω.

  3. ΑΣ ΞΥΝΗΣΟΥΜΕ! ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΣ ΜΑΣ!
    ΔΕΞΙΟΙ – ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
    ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ? ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΤΕ?

  4. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ,, ΟΧΙ ΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΚΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΧΑΜΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ .. ΕΓΩ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΝΑΩ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ . ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΛΟΥΞ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ 3-4 ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ . ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠ ΕΞΩ , ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΛΟΥΞ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ ΠΟΤΑ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ .ΟΥΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΠΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΑΝ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ . ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ . ΕΓΩ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 19:00 MEΧΡΙ 21:00 ΠΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ 50 ΚΑΙ ΑΝΩ ΑΤΟΜΑ ..ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ , ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ . ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ..

    1. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΘΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!!!! ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΩ!!
      ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΝΑ ΦΙΜΟΤΡΟ!!!!
      ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ!!!!!! ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ! ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ!!!!!
      ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΦΑΡΟ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΑ ΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΝΙΑ! Η ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΦΗ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ!!!!!
      ΟΠΟΤΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ…. ΡΟΥΦΙΑΝΕ

    2. Ηταν ένα χαλαρό στέκι, κόσμος σταθερά να μπαινοβγαίνει και να αράζει απέναντι και δίπλα.
      Οι κανόνες ήταν γνωστοί και άν και ψιλοανόητο να κυνηγάς τον ιδιοκτήτη αυτός το ήξερε οτι υπήρχε ρίσκο και νομίζω έκανε λίγο το κορόϊδο.
      Έπαιξε και έχασε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook