Εξιτήριο για τον Κρητικό αντιδήμαρχο με κορoνοϊό

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο Σητείας, έλαβε ο αντιδήμαρχος Σητείας Γιώργος Αϊλαμάκης, ο οποίος έχει διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό.

Μάλιστα, χθες το μεσημέρι στις 15.00, οι γιατροί του Νοσοκομείου, συνεκτίμησαν όλα τα αποτελέσματα των κλινικών εξετάσεων που αφορούσαν την κατάσταση του κ. Αϊλαμάκη και έκριναν ότι πρέπει να λάβει εξιτήριο.

Ο κ. Αϊλαμάκης, βρίσκεται πλέον σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπου θα παραμείνει για 14 ημέρες ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου που «ήταν στο πλευρό του 24 ώρες το 24ωρο».

Η ανάρτηση του κ. Αϊλαμάκη:

«Αγαπητοί συγχωριανοί και αγαπητές συγχωριανές,
αγαπητοί συνδημότες και αγαπητές συνδημότισσες,
φίλοι και φίλες…

Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και συγκίνηση, σας ενημερώνω ότι σήμερα το απόγευμα και περί ώρα 15:00 και αφού οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου Σητείας συνεκτίμησαν όλα τα αποτελέσματα των κλινικών εξετάσεων που αφορούσαν την κατάσταση της υγείας μου, έλαβα το πολυπόθητο εξιτήριο και βρίσκομαι πλέον στην οικία μου στο Παλαίκαστρο.
Θα παραμείνω για 14 μέρες κατ’ οίκον, ακολουθώντας πιστά τις ιατρικές οδηγίες και τη φαρμακευτική αγωγή.
“””Σπίτι μου σπιτάκι μου και σπιτοκαλυβάκι μου “””λέγανε οι παλιοί..

Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, που είχαν την ευθύνη λειτουργίας της μονάδος COVID-19, και που επί 24ωρες το 24ωρο ήταν στο πλευρό μου παρακολουθώντας και καταγράφοντας τα πάντα, αναφορικά με την πορεία της υγείας μου.

Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου όλους εσάς που μου συμπαρασταθηκατε, είτε τηλεφωνικά, είτε με μηνυματα και που αποτέλεσε για μένα μια άλλη μορφή αντιβίωση, που μου έδινε δύναμη τόσο σωματική όσο και ψυχική.

Θα το επαναλάβω ότι αισθάνομαι μεγάλη χαρά, που όλα τα τεστ ήταν αρνητικά αφού από τη πρώτη στιγμή των συμπτωμάτων περιορίστηκα στο σπίτι μου έως τη μέρα της εισαγωγής μου..

Μεγάλο ρόλο έπαιξε η διαρκής χρήση της προστατευτικής μάσκας , οι απολυμανσεις και οι αποστάσεις…

Εύχομαι ολόψυχα να είμαι ο τελευταίος που προσβάλει ο ιός και ουδείς άνθρωπος να υποστεί τις συνέπειες του.
Οι ευχαριστίες προς τη Παναγία μας που εορτάζει αύριο, είναι δεδομένες…».

creta24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ