Έξι ολοκαίνουρια σκάφη σε ΝΟΧ και Ναυταθλητικό Όμιλο Σούδας, δωρεά της Περιφέρειας Κρήτης | Photos+Video

έξι-ολοκαίνουρια-σκάφη-σε-νοχ-και-ναυτ-1449561

Σε δωρεά πολύτιμου εξοπλισμού για τους αθλητές του ΝΟΧ και του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας προχώρησε η Περιφέρεια Κρήτης, προσφέρονται έξι συνολικά σκάφη για τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των συλλόγων. 

Η παράδοση της δωρεάς που περιλαμβάνει τέσσερα σκάφη καγιάκ για τον τμήμα κανόε καγιάκ του ΝΟΧ και δύο κωπηλατικά σκάφη για τον Ναυταθλητικό Όμιλο Σούδας, έγινε το πρωί του Σαββάτου σε ειδική εκδήλωση στην Σούδα με την παρουσία αθλητών και εκπροσώπων τοπικών φορέων.

Σε δηλώσεις του πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, τόνισε: «Οι σύλλογοι κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά αλλά δυστυχώς πάντα υπάρχουν ελλείψεις. Ο εξοπλισμός είναι πολύ ακριβός και είναι δύσκολο να έχουν τα παιδιά αυτό που χρειάζονται για να είναι ανταγωνιστικοί».

Ο πρόεδρος του ΔΣ του ΕΑΚ Χανίων, Τάκης Σβουράκης, ανέφερε πως «κάθε φορά όταν πρόκειται για αθλητές το ΕΑΚ Χανίων είναι εδώ για να επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα σε συνεργασία με τους φορείς.

Ο Πρόεδρος του ΝΟΧ, Δημήτρης Λειψάκης σημείωσε πως «Τα τελευταία χρόνια το τμήμα αυτό του ΝΟΧ έχει μόνο διακρίσεις! Είναι πολύ σημαντική αυτή η δωρεά της Περιφέρειας Κρήτης για να κάνει αυτήν την δυναμική πολύ μεγαλύτερη».

Από τη μεριά της η Πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας, Πέπη Κελαϊδή τόνισε: «Για ακόμα μία φορά η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει έμπρακτα τον σύλλογό μας. Αυτό μας δίνει δύναμη, αισιοδοξία και ξεκινάμε την νέα χρονιά με υψηλούς στόχους»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook