Έξι ερωτογενείς ζώνες που συχνά παρακάμπτουμε

έξι-ερωτογενείς-ζώνες-που-συχνά-παρακ-1028754

Ειδικά σε μακροχρόνιες σχέσεις, οι σύντροφοι φαίνονται να προχωρούν σχετικά άμεσα στο… κυρίως πιάτο σε ό,τι αφορά το sex, με τα προκαταρκτικά προσπερνιούνται σε χρόνο dt – ένα φιλάκι εδώ, λίγο χάδι εκεί, and that’s it! Υπάρχουν, όμως, κάποια σημεία του σώματος που είναι τόσο ευάλωτα στο άγγιγμα που μπορούν να απογειώσουν την πορεία του sex… και φυσικά την κλιμάκωσή του!

Ο λαιμός

Ο λαιμός έχει πολλές νευρικές απολήξεις και το δέρμα σ’ εκείνο το σημείο είναι αρκετά λεπτό, πράγμα που σημαίνει πως ένα απαλό χάδι μπορεί να σηματοδοτήσει ισχυρές αισθήσεις σε όλο το κορμί. Ένα άγγιγμα με τα ακροδάχτυλα, ένα φιλί (σχεδόν) στο αέρα μπορούν να κάνουν το σώμα του/της συντρόφου μας να ριγήσει και να ενισχύσει τη libido. Προσοχή, μόνο, αν στο παιχνίδι προσθέσετε δάγκωμα!

Το δέρμα του κεφαλιού

Οι φίλες αναγνώστριες, υποθέτω, θα συμφωνήσετε μαζί μου πως η αίσθηση στο λουτήρα του κομμωτηρίου είναι απολαυστική! Όπως και στο λαιμό, η περιοχή του κεφαλιού είναι γεμάτη νευρικές απολήξεις που, όταν ενεργοποιούνται μας κάνουν να χαλαρώνουμε. Και για το sex το αίσθημα χαλάρωσης είναι μία καλή αρχή. Ένα χάδι με κυκλικές κινήσεις κι ένα απαλό (το τονίζω!) τράβηγμα των μαλλιών ενόσω ο/η σύντροφος εξοικειώνεται με την κίνηση θα κάνει τη δουλειά!

Τα αυτιά

Τα αυτιά κι αν είναι ευαίσθητα! Ενεργοποιώντας τα νεύρα της περιοχής με ένα άγγιγμα της γλώσσας μπορούμε να ακολουθήσουμε ένα απολαυστικό μονοπάτι στην πορεία για τον οργασμό!

Το πίσω τμήμα των γονάτων

Ίσως αντενδείκνυται για τους υπερευάλωτους, ειδικά αν αυτοί γαργαλιούνται και κάνουν απότομες κινήσεις – υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις, ναι! Η αλήθεια, όμως, είναι πως η περιοχή είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη για τον ίδιο λόγο που είναι ευαίσθητος ο λαιμός – νευρικές απολήξεις και λεπτό δέρμα. Ένα απαλό χάδι ή ένα μασάζ στο σημείο είναι μία καλή αρχή στα προκαταρκτικά.

Οι καρποί

Το δέρμα στους καρπούς των χεριών μας είναι εμφανώς λεπτό – φαίνονται οι φλέβες! – κι ως εκ τούτου, ευαίσθητο. Το φιλί στο σημείο μας κάνει να νιώθουμε… βασίλισσες, ενώ όταν ο σύντροφος μας συγκρατεί τα χέρια πάνω από το κεφάλι με τη λαβή να γίνεται στους καρπούς, αυτή η αίσθηση (κι εικόνα) εξουσίας μπορεί να προκαλέσει την ανάλογη σεξουαλική διέγερση – ναι, αγόρια, ενίοτε μας αρέσει το bossy!

Το στομάχι κι η κοιλιά

Καθώς η κοιλιά είναι η πλησιέστερη περιοχή στα γεννητικά όργανα, αρκεί ένα χάδι ή ένα φιλί στο σημείο για να απογειώσει τη σεξουαλική επιθυμία. Ξεκινώντας από εκεί κι εστιάζοντας για λίγο στον ομφαλό, η… κάθοδος δημιουργεί μία γλυκιά ανυπομονησία!

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βρεθείτε με το/τη σύντροφό σας… μπορείτε να κάνετε ένα μικρό test drive αυτών των ζωνών του σώματος! Πού ξέρετε; Μπορεί και να ανακαλύψετε κάτι ακόμη που σας αρέσει και που εγγυάται το ευ ζην της σεξουαλικής σας ζωής!

k-mag.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook