Εξέλιξη μετά τη δικαστική απόφαση: Στα σκαριά η άφιξη Ολλανδού στα Χανιά για το ποδηλατοδρόμιο

εξέλιξη-μετά-τη-δικαστική-απόφαση-στα-952912

Η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων (δείτε εδώ) δείχνει να ξεμπλοκάρει κάποιες πρώτες διαδικασίες προκειμένου το ποδηλατοδρόμιο εν τέλει να λειτουργήσει, που είναι και το ζητούμενο.

Η δικαστική υπόθεση θα έπρεπε -σε κάθε περίπτωση- να ξεκαθαρίσει προκειμένου να μπορέσουν να ακολουθήσουν τα επόμενα βήματα. Ένα από αυτά, είναι να φανεί τι θα μπορούσε να προκύψει από την άφιξη στα Χανιά ενός Ολλανδού κατασκευαστή, ο οποίος ειδικεύεται στην κατασκευή ποδηλατοδρομίων και με τον οποίο, ο Δήμος Χανίων, θέλει να έρθει ή έχει έρθει ήδη σε επαφή.

Το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση είναι ο συγκεκριμένος κατασκευαστής να δώσει τα φώτα του για το τι ακριβώς χρειάζεται να υλοποιηθεί έτσι ώστε το έργο να μπορέσει να λειτουργήσει. Ουσιαστικά, το διάστημα που ακολουθεί από εδώ και στο εξής κρίνεται ως πολύ σημαντικό για το ποδηλατοδρόμιο, η ολοκλήρωση του οποίου θα συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ποδηλασίας στα Χανιά, ενώ θα ήταν ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο γενικότερα για το άθλημα σε όλη την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται με την ευκαιρία ότι αυτό το καλοκαίρι, ο Κωνσταντίνος Λιβανός, ένας Χανιώτης αθλητής, του Τάλω ΑΝΕΚ LINES, κατάφερε να αναδειχθεί σε αγώνες πίστας, δηλαδή σε αγωνίσματα που πραγματοποιούνται σε ποδηλατοδρόμιο, πρωταθλητής Ευρώπης και στη συνέχεια παγκόσμιος πρωταθλητής.

Μάκης Καρτσωνάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook