Εξελίξεις στο ποδόσφαιρο: Στη Γενεύη ο Γεραπετρίτης – Στο Μαξίμου ο Νικολαΐδης

εξελίξεις-στο-ποδόσφαιρο-στη-γενεύη-ο-991526

Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ντέμης Νικολαΐδης προκειμένου να συναντήσει τον Γιώργο Γεραπετρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες συζήτησαν για το ελληνικό ποδόσφαιρο λίγο πριν την κρίσιμη συνάντηση FIFA-UEFA.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Επικρατείας θα τεθεί επικεφαλής της επιτροπής που θα μεταβεί στη Γενεύη την επόμενη εβδομάδα για το τετ α τετ των δύο ομοσπονδιών. Στόχος της κυβέρνησης είναι με τη σύμφωνη γνώμη των διεθνών συνομοσπονδιών, να περάσει το «ποδόσφαιρο» από το υφυπουργείο Αθλητισμού στα χέρια Ειδικής Επιτροπής.

Αυτό σημαίνει ότι το Μαξίμου αναζητά επικεφαλής για τη συγκεκριμένη επιτροπή και στο πλαίσιο αυτό έγινε και η πρώτη συνάντηση με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ φαίνεται πως ήταν η πρώτη επιλογή των ιθυνόντων.

Εκτός Επιτροπής ο Αυγενάκης;

Στα σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση είναι να στελεχώσουν την Επιτροπή ξένα στελέχη του ποδοσφαίρου που θα πλαισιώσουν τον επικεφαλής. Το σχέδιο αυτό δεν φαίνεται να περιλαμβάνει τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως και απόψε θα ενημερωθεί ότι δεν θα είναι στην Επιτροπή που θα πάει στην Γενεύη για τις κρίσιμες συναντήσεις με UEFA-FIFA.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook