Εξελίξεις για το κλειστό κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι: Στην μελέτη και το στάδιο στίβου

εξελίξεις-για-το-κλειστό-κολυμβητήρι-1074431

Στάλθηκε από το Υφυπουργείο Αθλητισμού στο Πολυτεχνείο Κρήτης, προς υπογραφή, η τροποποίηση της από 30-8-2021 Προγραμματικής Σύμβασης για την επικαιροποίηση της μελέτης αποκατάστασης του κτηρίου και του περιβάλλοντος χώρου του κλειστού κολυμβητηρίου στο Ακρωτήρι Χανίων.

Οι τροποποιήσεις, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Υφυπουργείο Αθλητισμού, είναι οι εξής:

• Παρατείνεται η διάρκεια της Προγραμματικής Σύμβασης κατά δύο μήνες από τη λήξη της, δηλαδή συμφωνείται παράταση έως και τις 30/04/2022, έπειτα από σχετικό αίτημα του Πολυτεχνείου.

• Επιπλέον των υποχρεώσεων που έχουν ήδη αναληφθεί από το Υφυπουργείο, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αναλαμβάνει και την εκπόνηση των μελετών για τη δημιουργία Σταδίου με στίβο και λοιπές αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και την εκπόνηση Μελέτης Βιωσιμότητας του υπό δημιουργία Αθλητικού Κέντρου Ακρωτηρίου (Α.Κ.Α.).

• Το Πολυτεχνείο, πέραν των ήδη αναληφθεισών εκ μέρους του υποχρεώσεων, αναλαμβάνει και την εκπόνηση Μελέτης για τη χωροθέτηση τόσο του Σταδίου με στίβο, όσο και των λοιπών αθλητικών εγκαταστάσεων εντός του περιβάλλοντος χώρου, καθώς και της πρόσβασης στο Αθλητικό Κέντρο Ακρωτηρίου από τον υπάρχοντα φωτεινά σηματοδοτούμενο οδικό κόμβο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook