Εξειδικευμένες λύσεις θέρμανσης και κλιματισμού στα Χανιά από την THERMORADΟ

εξειδικευμένες-λύσεις-θέρμανσης-και-1060742

Η THERMORADO λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια στα Χανιά με αντικείμενο την θέρμανση, τον κλιματισμό, τα ηλιακά, τα φίλτρα νερού και τα φωτοβολταϊκά

Η THERMORADO είναι μια σύγχρονη τεχνική-μελετητική-εμπορική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε από Μηχανολόγους Μηχανικούς του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Από την ίδρυση της έχει επικεντρώσει τις δραστηριότητες της στην εξοικονόμηση ενέργειας και τις ανανεώσιμες πηγές, προσπαθώντας συνεχώς να προσφέρει στους πελάτες της την πιο σύγχρονη τεχνολογία και μεθόδους.

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία των στελεχών της εταιρείας, εγγυώνται τόσο για την αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος όσο και για την κάλυψη κάθε μελλοντικής ανάγκης και τεχνικής υποστήριξης.

Όπως μας λέει ο ιδιοκτήτης Αλέξανδρος Διαπέτης, «τα ενεργειακά συστήματα τα οποία προτείνουμε στους πελάτες μας προέρχονται από τους κορυφαίους κατασκευαστές και είναι πρωτοπόρα όσον αφορά τον σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα, τον υψηλό βαθμό απόδοσης, την αξιοπιστία και την οικονομική λειτουργία τους. Οι υπηρεσίες μας τόσο πριν όσο και μετά την πώληση είναι καθαρά πελατοκεντρικές και έχουν σαν γνώμονα την ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Το χαρακτηριστικό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι ότι είμαστε Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί με εξειδίκευση στην ενέργεια. Όραμα μας είναι η ανάπτυξη μας πανελλαδικά»

Διεύθυνση: Αναγνώστου Γογονή 61, Τηλέφωνο: 2821002330

Email: [email protected]

Facebook page:  https://www.facebook.com/Thermorado-890202374371254/?eid=ARBTPazvRBzNx0wy_E79jaO8zRDM-odUyfeJkgXuFwzgs7w5IeduffmjyMC-_dwJh5cBCf_64BGz0qMx

Website επιχείρησης: https://www.thermorado.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook