Έξαλλος ο Τσιόδρας με την πολιτική της Βρετανίας απέναντι στον κορονοϊό

έξαλλος-ο-τσιόδρας-με-την-πολιτική-της-1013694

Κριτική στη στρατηγική που ακολουθεί η Μεγάλη Βρετανία απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού άσκησε ο Σωτήρης Τσιόδρας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορονοϊό.

«Θα ήθελα να πω ότι, όπως γνωρίζετε, άτομα τα οποία έρχονται από το εξωτερικό τις τελευταίες ημέρες κατακλύζουν την πατρίδα μας και αυτό αφορά και πολύ νέο κόσμο, ο οποίος έρχεται από χώρες που υπάρχει μεγάλη εξάπλωση του ιού, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, του οποίου η στρατηγική Δημόσιας Υγείας είναι να αφήσει να εξαπλωθεί ο ιός» είπε «καρφώνοντας» τα μέτρα που έχει πάρει ο Μπόρις Τζόνσον.

Λίγο αργότερα, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, αναφέρθηκε ξανά στη Βρετανία. «Μια χώρα η οποία έχει μια στρατηγική που είναι «ας το κολλήσουμε όλοι» – εντελώς διαφορετική από τη δική μας – η οποία βέβαια μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες για την ίδια και το σύστημα υγείας της. Πρέπει να είναι κατανοητό σε εμάς, ότι αυτή η χώρα και οι άνθρωποι που επιστρέφουν από αυτή, αποτελούν κατά κάποιο τρόπο μια παραπάνω ευκαιρία μετάδοσης της νόσου», είπε.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook