Έξαλλος αγρότης σηκώνει με το τρακτέρ αυτοκίνητο που σταμάτησε στο χωράφι του | Video

έξαλλος-αγρότης-σηκώνει-με-το-τρακτέρ-1372111

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου στο οποίο ένας αγρότης σήκωσε με το τρακτέρ του αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη γη του.

Ο αγρότης εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου αλλά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες λέγοντας στους ενόρκους: ««Το σπίτι ενός Άγγλου είναι το κάστρο του και το κάστρο μου ξεκινά από αυτή την μπροστινή πύλη».

Ο 57χρονος Ρόμπερτ Χούπερ, επέμεινε ότι είχε νόμιμο δικαίωμα να υπερασπιστεί την περιουσία του.

Ο  Χούπερ είπε στο δικαστήριο ότι είχε ζητήσει ευγενικά από την ομάδα ανδρών στους οποίους άνηκε το ΙΧ να φύγουν επειδή το αυτοκίνητό τους έκλεινε την μπροστινή του πύλη. Είπε ότι ένας από τους άντρες, τον γρονθοκόπησε και ένιωσε ότι έπρεπε να δράσει επειδή ένιωθε «τρόμο και απειλή».

Ο 21χρονος, προσπάθησε  να εμποδίσει τον Χούπερ να αναποδογυρίσει το αυτοκίνητο του φίλου του πετώντας κλωτσώντας τα ελαστικά του.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία ωστόσο η ένταση συνεχίστηκε  με έναν από του άντρες να φωναζει: «γ@@@ αγρότες», κατεβάζοντας μάλιστα το παντελόνι του.

Παρά το βίντεο που δείχνει το τρακτέρ του Χούπερ να συνθλίβει το αυτοκίνητο ο ίδιος δηλώνει αθώος.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις 6 Ιουνίου, μια μέρα με ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες στην περιοχή. Δυο φίλοι επέστρεφαν από το μπάνιο τους κοντά στο Μπάρναρντ Καστλ, στο Ντέρχαμ. Φτάνοντας στο ύψος του αγροκτήματος του Χούπερ, το αυτοκίνητο παρουσίασε βλάβη.

Η εκδοχή του δικηγόρου του αγρότη είναι πως ο οδηγός του αυτοκινήτου, που κατά τον πελάτη του «καταπάτησε» τη γη του, ήταν «θυμωμένος και μεθυσμένος» και μάλιστα «χτύπησε τον αγρότη στο πρόσωπο σπάζοντάς του τα γυαλιά του».

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook