Έξαλλη η Μιμή Ντενίση: «Τι είμαι εγώ, το τσίρκο Medrano»;

έξαλλη-η-μιμή-ντενίση-τι-είμαι-εγώ-το-769771

Όταν έγινε γνωστό ότι ματαιώνεται η παράσταση «Ζητείται ψεύτης» με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή, ξεκίνησαν και τα πρώτα σενάρια για την επόμενη ημέρα στο θέατρο Παλλάς. Και το πρώτο σενάριο που κυκλοφόρησε, ήθελε τη Μιμή Ντενίση να παίρνει τη θέση του Μάρκου Σεφερλή με τη συνέχεια της πετυχημένης θεατρικής της παράστασης, «Σμούρνη μου αγαπημένη».

Η κάμερα του Πρωινού συνάντησε τη γνωστή ηθοποιό, η οποία δεν έκρυψε τον έντονο εκνευρισμό της για τις φήμες που κυκλοφορούν κι εμπλέκουν το όνομά της στην υπόθεση, που έχει γίνει θέμα συζήτησης στα θεατρικά πηγαδάκια και όχι μόνο, ενώ το πρωί της Παρασκευής εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ο Σεφερλής.

«Δεν ξέρω από πού βγήκε αυτό. Εγώ είμαι πολύ φίλη και με τον κ. Κατσαρίδη και με τον κ. Κεντ, μιλάμε, ονειρευόμαστε, κάνουμε σχέδια, αλλά όχι για φέτος. Εγώ φέτος γράφω ακόμα τη συνέχεια της Σμύρνης που δεν έχει τίτλο ακόμα και έχω και την ταινία της Σμύρνης. Δεν υπήρχε περίπτωση. Δεν είχα καμία σχέση με το θέμα αυτό. Τι είμαι εγώ, το τσίρκο Medrano; Σε 2 μήνες ενώ παίζουν οι ηθοποιοί, θα βρω ηθοποιούς; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Καμία σχέση!» δήλωσε φανερά εκνευρισμένη.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook