Έξαλλη η Μιμή Ντενίση με παρουσιαστές – «Είστε στούρνοι, είστε δύο άτομα που δεν έχετε ιδέα»

έξαλλη-η-μιμή-ντενίση-με-παρουσιαστές-1342342

Έξαλλη έγινε η Μιμή Ντενίση, καθώς βρέθηκε καλεσμένη σε απογευματινή εκπομπή και οι παρουσιαστές δεν ήξεραν καν λεπτομέρειες για τη νέα της παράσταση.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και φάνηκε απογοητευμένη, όταν η συζήτηση έφτασε στην παράστασή της «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη».

Ο διάλογός τους ήταν αρκετά έντονος, με τη Μιμή Ντενίση να εξηγεί πως στη φάση που βρίσκεται τώρα στην επαγγελματική της ζωή, δεν μπορεί να συζητάει με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν καν σε τι παράσταση παίζει.

«Η καριέρα μου άλλαξε από το 2013 και μετά, συνειδητά», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να της απαντάει: «Είπες δηλαδή, τώρα εγώ τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους, θέλω να κάνω μόνο μεγάλα έργα ας πούμε».

«Μα μεγάλος ρόλος είναι και αυτός, ο σπουδαιότερος. Δεν τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους. Αχ… Ανήκετε στις μειονότητες Είστε δύο άτομα που δεν έχετε ιδέα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να τονίζει ότι έχει απόλυτο δίκιο.

Η Μιμή Ντενίση έξαλλη με τους παρουσιαστές: «Είστε στούρνοι! Σιωπή!»

Στη συνέχεια, εκνευρισμένη η Μιμή Ντενίση τους είπε: «Εάν υπήρχε ένας λόγος, που δεν θα ερχόμουν, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή σας, είναι γιατί δεν έχετε δει την παράσταση, όχι ως αντίποινα. Γιατί στο σημείο της καριέρας που είμαι εγώ, θέλω να συζητάω ουσιαστικά, δεν θέλω να μιλάω στον αέρα. Και κάποιος που δεν έχει δει τίποτα, δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική συζήτηση μαζί μου. Δε δέχομαι τη συγγνώμη σας, γιατί έχετε πάει σε άλλες παραστάσεις. Εσείς βλέπετε τις παραστάσεις βάσει φιλίας, ενώ εγώ θέλω να τις βλέπετε βάσει αξίας. Σιωπή!».

Θέλοντας να δώσει ένα τέλος στον εκνευρισμό που επικρατούσε, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ρώτησε την ηθοποιό: «Γιατί δε λες όλα τα πράγματα που μας ενώνουν και λες αυτά που δεν μας ενώνουν;», με την ίδια να απαντάει πως δεν υπάρχει τίποτα να τις ενώνει.

«Το μόνο που μας ενώνει είναι ότι συμπαθούμε και οι δυο τη Δέσποινα Βανδή, τίποτα άλλο. Θα δείτε την ταινία, γιατί είστε στούρνοι και δεν ξέρετε το πρώτο μέρος και μετά θα δείτε την παράσταση», είπε κλείνοντας την συζήτηση.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook