Εξαφάνιση 15χρονης: «Εγώ αυτόν θέλω» – Ο καβγάς με τους γονείς της για τον 22χρονο και η βόλτα στον καταυλισμό Ρομά

εξαφάνιση-15χρονης-εγώ-αυτόν-θέλω-ο-1372202

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την εξαφάνιση της 15χρονης Φωτεινής από το Περιστέρι. Νωρίτερα ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. ότι συνελήφθησαν τρία άτομα που σχετίζονται με την υπόθεση (δείτε εδώ).

Οι τρεις συλληφθέντες, είναι η 17χρονη φίλη της και η 42χρονη μητέρα της, οι οποίες φιλοξενούσαν το κορίτσι στο σπίτι τους στον Άγιο Παντελεήμονα και ένας 22χρονος αλβανικής καταγωγής, που διέμενε σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο.

Ο 22χρονος άνδρας με τον οποίο δηλώνει ερωτευμένη η 15χρονη, είναι παντρεμένος με παιδιά. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν μπορούσε να την φιλοξενήσει στο σπίτι του στον καταυλισμό και έτσι “επιστρατεύτηκε” η 17χρονη φίλη της κοπέλας, που την πήρε στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 15χρονη Φωτεινή είχε κάνει κάποια ανάρτηση στα social media σχετικά με την σχέση της με τον 22χρονο, κάτι που αποτέλεσε αφορμή για μεγάλο καβγά με τους γονείς της.

Οι γονείς της ανήλικης μόλις αντιλήφθηκαν ότι συναναστρεφόταν με τον κατά 7 χρόνια μεγαλύτερό της, έγιναν πυρ και μανία και αντέδρασαν έντονα. Η 15χρονη δεν πείστηκε μετά τον ομηρικό καβγά και επέλεξε να εξαφανιστεί αφού οι γονείς της είχαν αντιρρήσεις για την επιλογή της.

Η βόλτα στον “σκληρό” καταυλισμό και ο διάλογος: “Να σε παντρέψουμε με κάποιον χωρίς… υποχρεώσεις”

Η 15χρονη την ημέρα της εξαφάνισής της μετέβη στον σταθμό του Μετρό στην Ανθούπολη, όπου την περίμεναν οι δυο ανήλικες. Στη συνέχεια, πήγε στο σπίτι της 17χρονης Ρομά που βρίσκεται στην οδό Αχαρνών στον Άγιο Παντελεήμονα. Στο σπίτι μαζί με την 17χρονη μένει και η μητέρα της.

Το βράδυ ο 22χρονος πήρε την 15χρονη και μετέβησαν στον Ασπρόπυργο, στον καταυλισμό Νέας Ζωής, όπου μένει μόνιμα. Ο εν λόγω καταυλισμός θεωρείται ένας από τους πιο “σκληρούς” της χώρας.

Μαζί με την παρέα του έκαναν βόλτα μέχρι τις πρωινές ώρες. Πάνω στην κουβέντα, κάποιος από την παρέα είπε στην 15χρονη “να σε παντρέψω με κάποιον χωρίς υποχρεώσεις και παιδιά”. Εκείνη του απάντησε χωρίς περιστροφές “εγώ αυτόν θέλω!”.

Για την αστυνομία δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν την ύπαρξη κυκλώματος. Η 15χρονη Φωτεινή έφυγε με τη θέλησή της, για προσωπικούς λόγους επειδή ερωτεύτηκε.

Παραμένει στο Παίδων η 15χρονη

Μετά τον εντοπισμό της η ανήλικη διεκομίσθη με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε δημόσιο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, όπου και παρέμεινε νοσηλευόμενη, ενώ παράλληλα εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Με την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξειδικευμένοι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου, εξέτασαν σχετικά την ανήλικη και προέκυψε η εμπλοκή των ανωτέρω ατόμων στην υπόθεση, γεγονός για το οποίο ενημερώθηκε σχετικά αρμόδιος εισαγγελέας.

Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε διαπίστωσε σεξουαλική επαφή προγενέστερη της εξαφάνισης της στις 19 Απριλίου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν τρία άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, καθώς εμπλέκονται στην υπόθεση εξαφάνισης ανήλικης την 19-04-2022.

Πιο αναλυτικά, μεσημβρινές ώρες χθες, Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο μεθοδικών και επισταμένων ερευνών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, ανευρέθη στο κέντρο της Αθήνας η ανήλικη για την οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 19-04-2022.

Η ανήλικη διεκομίσθη με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε δημόσιο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, όπου και παρέμεινε νοσηλευόμενη, ενώ παράλληλα εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Με την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξειδικευμένοι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου, εξέτασαν σχετικά την ανήλικη και προέκυψε η εμπλοκή των ανωτέρω ατόμων στην υπόθεση, γεγονός για το οποίο ενημερώθηκε σχετικά αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook