Εξ αποστάσεως η εξεταστική στο Πολυτεχνείο Κρήτης

εξ-αποστάσεως-η-εξεταστική-στο-πολυτε-527849

Δεν θα χρειαστεί η παρουσία των φοιτητών στις εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης για την επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου, καθώς η διοίκηση του εκπαιδευτικού ιδρύματος αποφάσισε να διεξαχθεί ολόκληρη εξ αποστάσεως.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ:

«Η διοίκηση του Πολυτεχνείου Κρήτης με ανακοίνωσή της χθες μας ενημέρωσε για την επαναληπτική εξεταστική του Σεπτέμβρη αναφέροντας ότι: «Η επαναληπτική εξεταστική 2019-2020 στο Πολυτεχνείο Κρήτης θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως στο σύνολό της, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινωθεί, αλλά με την εξ αποστάσεως μέθοδο που έχει επιλέξει ή θα επιλέξει ο κάθε διδάσκων για το μάθημά του».

Η παραπάνω απόφαση μόνο να μας χαροποιήσει μπορεί, αφού η εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως εξεταστική αποτελούσε την βασικότερη διεκδίκηση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης από τις αρχές Αυγούστου. Αποδεικνύεται πως όλες μας οι προειδοποιήσεις, είτε αυτές αφορούσαν μία ενδεχόμενη υγειονομική βόμβα είτε την παράταση των περιοριστικών μέτρων η οποία θα καθιστούσε αδύνατη την διεξαγωγή της εξεταστικής με φυσική παρουσία, ήταν απολύτως στοχευμένες και οι ενδοιασμοί μας απόλυτα κατανοητοί. Συγκεκριμένα, η εμφάνιση κρούσματος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης αποτελεί τρανό παράδειγμα για όσα εδώ και πολύ καιρό επιμένουμε όπως και η έγκυρη, τελικά, πρόβλεψή μας για παράταση των μέτρων.

Είναι ευτύχημα λοιπόν πως ακόμα και την ύστατη στιγμή οι συνεχείς προσπάθειες της Οργάνωσής μας απέδωσαν καρπούς, οι προτάσεις μας εισακούστηκαν και μάλιστα η πλειοψηφία αυτών θα πραγματοποιηθούν. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πως η επαναληπτική εξεταστική θα διεξαχθεί με τον ασφαλέστερο τρόπο χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία κανενός μέλους της πανεπιστημιακής μας κοινότητας.

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα στελέχη και τα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης που για άλλη μία φορά βγήκαν μπροστά για το συμφέρον των συμφοιτητών τους και σήμερα δικαιώνονται για την προσπάθεια όλου αυτού του μήνα,. ώστε να επιτευχθεί αυτή η αν μη τι άλλο σημαντικότατη νίκη για τους φοιτητές.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία με την ελπίδα να επιστρέψουμε σύντομα στα πανεπιστημιακά έδρανα, στην καθημερινότητά μας και στο φυσικό μας περιβάλλον!

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης»

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook