Έβρος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική για την 28χρονη – Το Ανθρωποκτονιών στην έρευνα

έβρος-τι-έδειξε-η-ιατροδικαστική-για-τ-1634269

Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την 28χρονη από το Τυχερό Σουφλίου, η οποία βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη από μαχαίρι στον Έβρο.

Αυτό αναφέρουν στο iEidiseis αστυνομικές πηγές, που σημειώνουν ωστόσο ότι ακόμα είναι νωρίς για να αποκλειστεί κάποιο ενδεχόμενο. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, εντούτοις, οι αρμόδιοι αστυνομικοί έχουν μία πρώτη προφορική ενημέρωση για τα πρώτα αποτελέσματα, τα οποία δείχνουν αυτοχειρία.

Η 28χρονη έφερε τραύματα στους καρπούς της και στο στέρνο. Το θανάσιμο τραύμα ήταν αυτό στο στέρνο. Ο ιατροδικαστικής προσπάθησε να εξακριβώσει εάν τα τραύματα στους καρπούς προήλθαν από την ίδια την 28χρονη, ενώ το ίδιο προσπάθησε να εξακριβώσει για το τραύμα στο στέρνο. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η νεαρή γυναίκα αυτοτραυματίστηκε, χωρίς όμως ακόμα να είναι κανείς βέβαιος για το τι μπορεί να συνέβη.

Αυτός είναι ο λόγος που σύμφωνα με πηγές του iEidiseis ζητήθηκε από τους αρμόδιους αξιωματικούς του Έβρου η συνδρομή του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης, προκειμένου να σχηματιστεί μία πλήρης δικογραφία για την υπόθεση και να μην μείνουν «σκιές» γύρω από τις συνθήκες θανάτου της 28χρονης.

Στο μικροσκόπιο μπαίνει το κινητό τηλέφωνο της νεαρής γυναίκας που θα εξεταστεί ενδελεχώς στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Η οικογένεια της 28χρονης δεν πιστεύει σε καμία περίπτωση ότι η νεαρή μπορεί να έβαλε τέλος στη ζωή της.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook