Έβρος: «Φύλλο και φτερό» κινητά και κάμερες για τον θάνατο της 28χρονης – Το μεσημέρι η κηδεία της

έβρος-φύλλο-και-φτερό-κινητά-και-κάμ-1634666

Ο Έβρος θρηνεί για την 28χρονη Βίκυ με τα ερωτήματα να είναι πολλά σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου της. Η 28χρονη βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος σε χαράδρα στο χωριό Λευκίμμη με την αρχική εκτίμηση του ιατροδικαστή, Παύλου Παυλίδη να κάνει λόγο για αυτοχειρία.

Οι γονείς της, όπως και οι φίλοι της επιμένουν ότι η 28χρονη ήταν η χαρά της ζωής και τις τελευταίες ημέρες που συμμετείχε στις προετοιμασίες για το Καρναβάλι, τίποτε δεν προμήνυε ότι την απασχολούσε κάτι τόσο έντονα που θα την ωθούσε στο να βάλει τέλος στη ζωή της.

Ορισμένοι ειδικοί δε, επισημαίνουν ότι συνήθως όταν κάποιος θέλει να αυτοκτονήσει, το κάνει με πιο δραστικό τρόπο (για παράδειγμα με χάπια ή όπλο) και όχι τόσο δύσκολο και επίπονο όπως το μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, Evros-news.gr, στις έρευνες εκτός από το Aστυνομικό Τμήμα Τυχερού που θα αρχίσει να συλλέγει καταθέσεις από τα μέλη της οικογένειας, συγγενείς και φίλους της άτυχης 28χρονης, αναμένεται  να συμμετάσχει και η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης. Κι αυτό έχει τη σημασία του, αφού αν επρόκειτο για αυτοχειρία όπως είναι η αρχική εκτίμηση, στη διαδικασία θα είχε εμπλοκή μόνο το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.

Οι αστυνομικοί που θα ασχοληθούν  με την υπόθεση, επικεντρώνουν τις έρευνες εκτός από τις πληροφορίες που θέλουν να συγκεντρώσουν παίρνοντας καταθέσεις από την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους, όλα τα στοιχεία που μπορούν να… φωτίσουν την υπόθεση.

Με στόχο φυσικά να αποκλειστεί εντελώς η εγκληματική ενέργεια. Έτσι, προφανώς θα ζητηθεί η συνδρομή των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν εκτός από το τηλεφωνικό στίγμα της 28χρονης, στη συγκεκριμένη περιοχή το χρονικό διάστημα που εξαφανίστηκε, εντοπίζονται και άλλα. Επίσης, αναζητούν την ύπαρξη καμερών στη διαδρομή από το Τυχερό μέχρι την Λευκίμμη, μία απόσταση περισσότερα από πέντε χιλιόμετρα, την οποία διάνυσε με τη μοτοσυκλέτα της.

Ένα από τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση είναι αν η 28χρονη Βίκυ ήταν μόνη της όταν πήγε στο συγκεκριμένο σημείο ή είχε κάποιον συνεπιβάτη.

Το μεσημέρι η κηδεία της

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα πουν το «τελευταίο αντίο» στην 28χρονη το μεσημέρι. Η σορός της θα μεταφερθεί στις 14.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στο Τυχερό και η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί στις 15.00.

Σημειώνεται ότι λόγω της τραγικής εξέλιξης με την 28χρονη Βίκυ οι διοργανωτές του καρναβαλιού στο Τυχερό ανακοίνωσαν τη ματαίωσή του.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook