Έβρος: Άγρια επεισόδια με χημικά στις Καστανιές – Απροσπέλαστα τα σύνορα | Video

ΦΩΤΌ ΑΡΧΕΊΟΥ

Άγρια επεισόδια σημειώνονται από το απόγευμα μεσημέρι της Κυριακής στον Έβρο. Μετανάστες προσπάθησαν για ακόμη μία φορά να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό με σκοπό να μπουν στην Ελλάδα.

Οι ελληνικές δυνάμεις απέτρεψαν κάθε απόπειρα εισβολής. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, από την πλευρά των μεταναστών υπήρξε εκτόξευση μεγάλου αριθμού χημικών προς τις ελληνικές δυνάμεις που φρουρούσαν τον συνοριακό φράχτη κοντά στο φυλάκιο των Καστανιών, στον Έβρο.

Οι ελληνικές Αρχές κατάφεραν να κρατήσουν τις θέσεις τους. Οι επιθέσεις αποκρούστηκαν και τα ελληνικά σύνορα παρέμειναν σφραγισμένα.

Να σημειωθεί πως και το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, ομάδα μεταναστών, έβαλε φωτιά σε δέντρο κοντά στον φράχτη στις Καστανιές, προκειμένου αυτό να πέσει και να καταστρέψει τμήμα του, δημιουργώντας δίοδο προς το ελληνικό έδαφος…

Πηγή: newsit.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ , Π Ο Υ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ;;; ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ;; Ε ;;;;;;;;;;;;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ