Έβγαλαν… γλώσσα οι Βραζιλιάνοι: «»Αντετο… ποιος;» – «Ένας 40χρονος του τις… έβρεξε»

έβγαλαν-γλώσσα-οι-βραζιλιάνοι-αντ-917906

Η νίκη της Βραζιλίας επί της Εθνικής μας, έστω και για ένα πόντο, 79-78, έδωσε το δικαίωμα στους αντιπάλους μας, που έχαναν και με 17 πόντους, να βγάλουν… γλώσσα εναντίον του σούπερ σταρ της Ελλάδας και MVP του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετονκούμπο, ενώ προκλητικοί ήταν και τίτλοι του βραζιλιάνικου Τύπου.

Χαρακτηριστικά η δημοφιλής ιστοσελίδα «GloboEsporte» πικάρει την Ελλάδα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, βάζοντας ως κεντρικό τίτλο «Αντετο… ποιος;», ενώ μέσα στο κείμενο κάνει λόγο για τη «βαριά φανέλα» της Βραζιλίας.

Παράλληλα ο τεχνικός των «βερντεόρο» Αλεξάντερ Πέτροβιτς συνέχισε τις προκλητικές δηλώσεις που άρχισε πριν από τον αγώνα με την Ελλάδα, αναφέροντας μεταξύ άλλων στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του ματς πως ο 40χρονος Άλεξ Γκαρσία τις… έβρεξε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Ήξερα πώς θα σταματήσουμε τον Αντετοκούνμπο»τόνισε ενθουσιασμένος ο τεχνικός της «σελεσάο» και συνέχισε. «Είχαμε σταματήσει τον Αντετοκούνμπο και το 2016 με τον ίδιο τρόπο στο Προολυμπιακό Τουρνουά, γι’ αυτό έλεγα και χθες πως πιο πολύ με απασχολεί πώς θα σταματήσουμε τον Σλούκα και τον Πρίντεζη».

Μάλιστα λίγο πριν το τέλος Γι’ αυτό είναι όμορφο αυτό το σπορ. Οι αντίπαλοι είχαν τον MVP του ΝΒΑ, που είναι 23 ετών. Ποιος τον σταμάτησε απόψε; Ένας 40χρονος παίκτης, που τους τις… έβρεξε. Αυτό είναι το μπάσκετ».

Πηγή: enikos.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook