Έβαλε τα γιορτινά του το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων | Σαν σήμερα η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα | Photos

έβαλε-τα-γιορτινά-του-το-ενετικό-λιμάν-776597

Τα γιορτινά του έβαλε το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, με αφορμή τις σημερινές εκδηλώσεις εορτασμού για την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.

Σημαιάκια έχουν τοποθετηθεί μία μέρα μετά την μανιώδη κακοκαιρία, ενώ από τα ξημερώματα έχει ρίξει άγκυρα η Φρεγάτα «Ύδρα» του Πολεμικού μας Ναυτικού, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Παύλου Μπουζάκη.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων και το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» θα τελεστεί δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στις 11:00. Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη πομπή προς το Φρούριο Φιρκά, η έπαρση της σημαίας και οι πρωινές εκδηλώσεις θα κλείσουν με πανηγυρική ομιλία του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα. Αμέσως μετά προβλέπεται επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης και στο Δημαρχείο Χανίων.

One thought on “Έβαλε τα γιορτινά του το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων | Σαν σήμερα η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα | Photos

  1. Σκηνες αποκαλυψης…! Ο Αρμαγεδων ερχεται..! Φυλαξτε τα κοπελια σας οι Τεσσερεις Ιπποτες καλπαζουν μεσα απο τα συννεφα προς τα Χανια..!!! Χανιωτες πάρτε τα όπλα, η Μερα των Ζωντανων Νεκρων ηρθε!!!

    Περα απο την πλακα, οταν ο φωτο-μπουζουκης μαθει να χρησιμοποιει τα Levels και το Contrast και το Saturation και το Εxposure και το ΚΥΡΙΩΣ το Vibrance σωστα, τοτε κατι παει να γινει… μεχρι τοτε φιλε μου, εισαι ο Ιωαννης της Αποκαλυψης…

Comments are closed.

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook