Έβαλε κάμερα στο σπίτι και έπιασε… τον κολλητό του να του κλέβει χρήματα

έβαλε-κάμερα-στο-σπίτι-και-έπιασε-τον-1453650

«Αν έχεις τέτοιους φίλους, τί τους θέλεις τους εχθρούς» θα μπορούσε να πει κάποιος βλέποντας την περίπτωση στην Αυστραλία που παρουσίασε η εκπομπή «A Current Affair», με θύμα τον John Rennie.

Ο 79χρονος για ένα μεγάλο διάστημα διαπίστωνε πως άλλα χρήματα υπολόγιζε πως είχε στο πορτοφόλι και στο χρηματοκιβώτιό του και άλλα έβλεπε να υπάρχουν σε αυτά. Μέχρι που ο γιος του, πρότεινα να βάλει μία κάμερα παρακολούθησης, προκειμένου να διαπιστώσει τι πραγματικά συμβαίνει…

Το αποτέλεσμα της κίνησης αυτής, του έδωσε τις απαντήσεις που έψαχνε, όμως δεν ήταν και τόσο ευχάριστες. Και αυτό γιατί διαπίστωσε πως ένας γείτονάς του, τον οποίο θεωρούσε κολλητό του, έμπαινε κρυφά και του τα αφαιρούσε…

«Έμεινα έκπληκτος όταν είδα πως έμπαινε στο σπίτι και μου έπαιρνε τα χρήματα», είπε μεταξύ άλλων, αναφέροντας πως μέχρι εκείνη την ημέρα, ο γιος του, ευχαριστούσε τον Pav Taak που πρόσεχε τον πατέρα του. Το video άλλαξε όμως τα συναισθήματά του.

«Τον θεωρούσα φίλο μου. Ο μπ@στ@ρδ0ς με έκλεβε και όταν γύρναγα τον κερνούσα μπόρα», είπε ο 79χρονος, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και να τιμωρείται με φυλάκιση 9 μηνών, με αναστολή ενός έτους.

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook