Έβαλε filler στα χείλη της και πρήστηκαν επί 4 φορές – «Οι γιατροί γελούσαν, με έλεγαν γατόψαρο»

έβαλε-filler-στα-χείλη-της-και-πρήστηκαν-επί-1468069

Μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο βίωσε μια τρομακτική αισθητική επέμβαση, καθώς μια αθώα φαινομενικά θεραπεία που έκανε για να μεγαλώσει τα χείλη της, οδήγησε ώστε να διογκωθούν σε σημείο που χρειάστηκε να κυκλοφορεί με 24ωρη μάσκα σε όλο το πρόσωπο για μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με την the-sun.com, η Charis Evans χρησιμοποιούσε για χρόνια filler χειλιών, τα οποία έπαιρνε πάντα σε σετ τριών ενέσεων. Παρόλα αυτά, βρήκε μια εναλλακτική θεραπεία σε ένα διαφορετικό κέντρο αισθητικής από εκείνο που πήγαινε, ενώ κόστιζε περίπου 105 ευρώ.

Έτσι, έκανε ένεση 1 ml filler στα χείλη της, με την υπόσχεση ότι σε λίγες ώρες θα έχουν φουσκώσει στο μέγεθος που ήθελε. Πράγματι λοιπόν, μετά από λίγη ώρα όντως φούσκωσαν, μόνο που στο τέλος της ημέρας ήταν σχεδόν τέσσερις φορές μεγαλύτερα από το κανονικό μέγεθος τους.

Μάλιστα, το πρόβλημα επεκτάθηκε περισσότερο, γιατί κατά την διάρκεια της ημέρας, η Evans έφαγε καυτερά μπαχαρικά, με αποτέλεσμα να χείλη της να πρηστούν ακόμα πιο πολύ.

Με χείλη έτοιμα να σκάσουν, όπως είπε η ίδια, επισκέφθηκε το νοσοκομείο, με τους γιατρούς να χορηγούν αντιισταμίνες, ενώ έβαλε μάσκα, την οποία έπρεπε να φοράει όλο το 24ωρο και την αφαιρεί μόνο εάν χρειάζονταν να φάει.

Μετά από μία εβδομάδα λοιπόν, το πρήξιμο ξεκίνησε να υποχωρεί και τα χείλη να επιστρέφουν σιγά-σιγά στο αρχικό τους μέγεθος. Παρόλα αυτά, εξακολούθησε να ακολουθεί θεραπεία, ενώ έπρεπε να αποφεύγει όλα τα καυτερά φαγητά, ακόμα και τα πιο απλ ή την χρήση μπαχαρικών στο φαΐ.

«Οι γιατροί γελούσαν και κορόιδευαν»

Η Charis Evans μιλώντας για την φρικτή εμπειρία που βίωσε, τόνισε ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετώπισε, ήταν τα γέλια από τους γιατρούς, όταν επισκέπτονταν το νοσοκομείο.

«Με έλεγαν γατόψαρο», είπε και πρόσθεσε ότι «οι γιατροί γελούσαν και με κορόιδευαν», καθώς η ίδια «έμοιαζε με κούκλα που φουσκώνει και πηγαίνει να σκάσει».

«Η μαμά μου έλεγε ότι το πρόσωπό μου καταστράφηκε. Φοβόμουν ότι δεν θα επανέλθει στο φυσιολογικό, πανικοβλήθηκα. Ήταν οδυνηρό και ένιωθα σαν να άνοιγαν», είπε χαρακτηριστικά.

Πλέον, μπορεί να μην χρειάζεται να φοράει μάσκα, όμως πρέπει να αποφεύγει τα καυτερά φαγητά, γιατί μπορεί να πρηστούν τα χείλη της, ενώ η ίδια δηλώνει τελείως μετανιωμένη για όσα έκανε.

«Προσπαθώ να αποφεύγω τα πικάντικα φαγητά. Κάθε φορά τρώω κάτι πικάντικο η μαμά μου λέει ότι μοιάζω σαν να τα έχω ξανακάνει παρέμβαση στα χείλη μου, γιατί φουσκώνουν και έχω μια αίσθηση καψίματος, σαν να τεντώνονται», είπε και τόνισε πως «δεν θα το ξανακάνω ποτέ και δεν θα αφήσω τα παιδιά μου… Τότε τα πήρα γιατί ήταν μια τάση εκείνη την εποχή και πολλά νεαρά κορίτσια το έκαναν, αλλά ο πόνος και το τραύμα δεν άξιζε τον κόπο».

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook