«Έβαλαν χειροπέδες, πάτησαν γκάζι και έπεσαν στο νερό» – Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τους δύο νεκρούς

έβαλαν-χειροπέδες-πάτησαν-γκάζι-και-1474897

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον αλιευτικό λιμένα των Νέων Επιβατών, όπου δύο άτομα έπεσαν στο νερό με το αυτοκίνητό τους και όντες δεμένοι από το τιμόνι και μεταξύ τους.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 14.00 και αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να παίρνει φόρα και να καταλήγει στον πάτο της θάλασσας. «Είδα ένα αμάξι να πηγαίνει προς τη θάλασσα αλλά δεν περίμενα να πέσει», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο ThessToday.gr, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. «Μάλλον εδώ βάλανε χειροπέδες. Πήραν φόρα για να πέσουν. Πάτησαν δηλαδή γκάζι. Τους είδα από μακριά».

Η τρίτη φορά που πέφτει αυτοκίνητο στο νερό στον αλιευτικό λιμένα

Μάλιστα σύμφωνα με τους περίοικους δεν είναι η πρώτη φορά στον αλιευτικό λιμένα των Νέων Επιβατών, όπου αυτοκίνητο βουτάει στη θάλασσα. «Δεν είναι η πρώτη φορά, είναι η τρίτη. Ένας αθλητικός παραγωγός αυτοκτόνησε εδώ. Και ένας ακόμη άνθρωπος», αναφέρει κάτοικος της περιοχής. «Δεν ξέρω τι φταίει για αυτό. Μάλλον πρέπει να βάλουν πασαλάκια. Μάλιστα την προηγούμενη φορά που είχε γίνει αυτό βούτηξε ένας για να σπάσει το τζάμι και να σώσει αυτόν που ήταν μέσα. Και αυτός του είπε «άσε με ρε εγώ θέλω να πεθάνω. Είχε πέσει στην ευθεία εδώ».

Το χρονικό της σημερινής τραγωδίας

Σημειώνεται τα δύο άτομα, ένας άντρας 50 ετών και μια γυναίκα 70 ετών περίπου, βρέθηκαν στο νερό σε ΙΧ που οδηγούσαν, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ήταν δεμένοι με χειροπέδες και μεταξύ τους και με το τιμόνι.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του λιμενικού, της ΕΛΑΣ και της ΕΜΑΚ προκειμένου να ανασύρουν τους νεκρούς και το όχημα και να διενεργήσουν έρευνα. Η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου βρέθηκε στο σημείο και μετά την ανάσυρση των σορών δήλωσε:

«Πριν από λίγο με τη βοήθεια της ΕΜΑΚ ανασύρθηκαν δύο σοροί μέσα σε ένα όχημα. Ανασύρθηκαν πρώτα οι σοροί και σε δεύτερο χρόνο το όχημα. Η ηλικία της γυναίκας είναι γύρω στα 70 και ο άνδρας είναι γύρω στα 50. Θα προβούμε σε διαδικασίες νεκροψίας – νεκροτομής για να δούμε κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το συμβάν».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο:

thesstoday.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook