Eurovision 2022: Σκέψεις για εθνικό τελικό και φαντασμαγορικό σόου – Ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση

eurovision-2022-σκέψεις-για-εθνικό-τελικό-και-φαντ-1313655

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις εντός ΕΡΤ για την Eurovision και για το ενδεχόμενο να υπάρξει έπειτα από πολλά χρόνια ελληνικός τελικός για την επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στην Ιταλία.

Κάποιοι στην ΕΡΤ επιμένουν ότι θα πρέπει να αξιοποιήσουν τηλεοπτικά περαιτέρω το δυνατό χαρτί της Eurovision με ένα μεγάλο σόου, για την ανάδειξη της επίσημης ελληνικής συμμετοχής όχι μόνο από την κριτική επιτροπή αλλά και μέσω televoting.

Τελική απόφαση, ωστόσο, για τη διοργάνωση ελληνικού τελικού δεν έχει ληφθεί ακόμα, σύμφωνα με την Reallife και οι εσωτερικές διαδικασίες προχωρούν κανονικά με την κριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της επιτροπής είναι ο Γιάννης Πετρίδης, η Μαρία Κοζάκου, ο Φώτης Απέργης, ο Πέτρος Αδάμ και πρόεδρος ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Στόχος των μελών της επιτροπής είναι από τα συνολικά 40 τραγούδια να προχωρήσουν άμεσα στην πρώτη προεπιλογή, για να καταλήξουν σε μια μικρότερη λίστα με έως 10 τραγούδια, τα οποία, σε περίπτωση που αποφασιστεί από τη διοίκηση της ΕΡΤ να υπάρξει εθνικός τελικός, να παρουσιαστούν και να τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Ποιος θα παρουσιάσει το σόου της Eurovision;

Φυσικά υπάρχουν σκέψεις για την… παρουσίαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Φώτη Σεργουλόπουλου, ο οποίος συνεργάζεται ήδη με την ΕΡΤ, καθώς πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής και ηθοποιός έχει προϋπηρεσία σε βραδιά ελληνικού τελικού, καθώς τον είχε παρουσιάσει μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου το 2007, ενώ πέρυσι ήταν μέλος της ελληνικής κριτικής επιτροπής που έδωσε τη βαθμολογία της στους ημιτελικούς και στον τελικό του Ρότερνταμ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook