Eurovision 2020: Αυτή είναι η 17χρονη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα | Photos + Video

eurovision-2020-αυτή-είναι-η-17χρονη-που-θα-εκπροσωπή-974517

Έχει γίνει γνωστό πως η Ελλάδα θα πάει με απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνη στον διαγωνισμό και αυτός ο καλλιτέχνης όπως όλα δείχνουν έχει βρεθεί.

Σύμφωνα με σημερινό άρθρο του OGAE Greece, η ΕΡΤ έχει ήδη δώσει τα χέρια με την 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania Liberakakis).

Διαβάστε παρακάτω όσα αναφέρει το άρθρο του OGAE:

Λίγες μόλις ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2019, φαίνεται να έχει κλειδώσει η… απόφαση της ΕΡΤ, του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας μας, όσο αφορά στη συμμετοχή της Ελλάδας για τη Eurovision 2020. Επιβεβαιώνοντας όλες τις φήμες που έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο περίπου μήνες, πηγές μας αποκαλύπτουν πως τελικά ΕΡΤ και Στεφανία έχουν δώσει τα χέρια για το ταξίδι με προορισμό το Ρότερνταμ. Μάλιστα φαίνεται να έχει ήδη επιλεχθεί η νεαρή και ανερχόμενη τραγουδίστρια να εκπροσωπήσει τη γαλανόλευκη με τραγούδι pop ύφους σε σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου, ο οποίος μετρά ήδη αρκετές επιτυχίες στην ιστορία του διαγωνισμού της Eurovision. Στο πλευρό τους φαίνεται να είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός στο κομμάτι της σκηνικής επιμέλειας.

Αυτό που παραμένει άγνωστο προς το παρόν είναι το κομμάτι των στίχων του κομματιού καθότι δεν είναι ξεκάθαρο για το αν το κομμάτι είναι στην αγγλική γλώσσα αμιγώς ή όχι αλλά ούτε και το όνομα του/της στιχουργού.

Φυσικά, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, ωστόσο οι πηγές μας κάνουν λόγο για ζήτημα ελάχιστων ημερών μέχρι την ανακοίνωση αυτή.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η είδηση, η Στεφανία θα είναι η τέταρτη στη σειρά εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision γένους… θηλυκού!

Ποια είναι όμως η Stefania Liberakakis;

Η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania Liberakakis) γεννήθηκε το 2002, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και κατάγεται από ελληνική οικογένεια. Tο πρώτο της single “Stupid Reasons” σε σύνθεση και στίχους των Joachim Vermeulen Windsant και Maarten ten Hove κυκλοφόρησε το 2018 ενώ νωρίτερα το κανάλι της στο YouTube είχε γεμίσει με της δικές της διασκευές σε γνωστά ξενόγλωσσα pop κομμάτια. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και η 2η δισκογραφική της δουλειά με τίτλο “Turn around”.

Στον χώρο της Eurovision η ίδια δεν είναι εντελώς άγνωστη.

Το 2016 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της Junior Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Kisses που εκπροσώπησε την Ολλανδία τερματίζοντας στην 8η θέση με 174 βαθμούς. Η νεαρή και ταλαντούχα Στεφανία πέρα από τη μουσική έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική καθώς έχει πρωταγωνιστήσει ήδη σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες αλλά και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.

Στην Ελλάδα οι περισσότεροι γνωρίσαμε τη Στεφανία κατά την απονομή των βραβείων MAD VMA 2019 όταν η ίδια συνεργάστηκε με τις Ilenia Williams και Konnie Metaxa στη διασκευή της διεθνούς επιτυχίας “Con Calma”.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook