Europa League: Πρώτα ματς στους «8» με φαβορί και ένα αμφίρροπο ζευγάρι

europa-league-πρώτα-ματς-στους-8-με-φαβορί-και-έν-1203810

Σέντρα κάνουν απόψε (22:00) τα τέσσερα ματς της προημιτελικής φάσης του Europa League. Η δράση στην Ευρώπη συνεχίζεται, στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA, με τα τρία ζευγάρια να έχουν ξεκάθαρα φαβορί, ενώ η μια «μάχη» αναμένεται αμφίρροπη.

Η Αρσεναλ, που απέκλεισε τον Ολυμπιακό, θα αντιμετωπίσει τη Σλάβια Πράγας, με τους «κανονιέρηδες» να υποδέχονται τους Τσέχους, όντας το λογικό φαβορί για την πρόκριση στην τετράδα. Οι Λονδρέζοι έχουν ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης (μαζί με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ) και η κλήρωση τους δίνει ελπίδες.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τη Βιγιαρεάλ, που θα φιλοξενηθεί στην Κροατία από την Ντιναμό, την ομάδα που άφησε… ξερή την Τότεναμ. Το ίδιο φαβορί θεωρείται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία φιλοξενείται από τη Γρανάδα, τη «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης.

Το πιό «δυνατό» ζευγάρι των προημιτελικών είναι αυτό του Αγιαξ με τη Ρόμα. Ο «Αίαντας» θα υποδεχθεί τους Ρωμαίους στο Αμστερνταμ, με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα τον καταστήσει φαβορί για την πρόκριση, απέναντι στην ιταλική ομάδα, που χαρακτηρίζεται από αγωνιστική αστάθεια.

Το πρόγραμμα, έχει ως εξής:

  • Αρσεναλ -Σλάβια Πράγας
  • Αγιαξ – Ρόμα
  • Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Βιγιαρεάλ
  • Γρανάδα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook