EURO 2021: Πρεμιέρα με Τουρκία-Ιταλία και 16.000 θεατές στο «Ολίμπικο»

euro-2021-πρεμιέρα-με-τουρκία-ιταλία-και-16-000-θεα-1235626

Τουρκία και Ιταλία κοντράρονται απόψε (22:00, ΑΝΤ1) στη Ρώμη, στο εναρκτήριο παιχνίδι του EURO 2021.

Έχοντας ένα αήττητο σερί 27 αγώνων, έχοντας κρατήσει απαραβίαστη την εστία της μέσα στο 2021 αλλά και με τον παράγοντα έδρα στο πλευρό της, η «σκουάντρα ατζούρα» μπαίνει ως φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση του Α’ Ομίλου απέναντι στην Τουρκία που, με τη σειρά της, κατάφερε να φτάσει στα τελικά της διοργάνωσης χάρη σε εκπληκτικές ανατροπές και γκολ στα τελευταία λεπτά της προκριματικής φάσης.

«Μία νίκη μας ή μία ισοπαλία, ίσως φέρει αναταραχή στον όμιλο. Θέλουμε να δείξουμε από την αρχή το πόσο δυνατοί είμαστε», είπε ο Σενιόλ Γκιουνές που ζήτησε από τους παίκτες του να μη φοβηθούν τον αντίπαλο. Δυνατή ομάδα, τεχνικά και σωματικά, χαρακτήρισε την Τουρκία ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, τονίζοντας πως «δεν υπάρχει αδύναμη ομάδα ή φαβορί στον όμιλο». Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ντάνι Μάκελι από την Ολλανδία.

Να σημειωθεί ότι στις κερκίδες του «Ολίμπικο» της Ρώμης θα βρίσκονται περίπου 16.000 θεατές.

Πιθανές συνθέσεις:

Τουρκία (Σενιόλ Γκιουνές): Τσακίρ – Τσελίκ, Ντεμιράλ, Σογιουντσού, Μεράς – Γιοκουσλού, Τουφάν – Τσαλχάνογλου, Ουντέρ, Κενάν – Γιλμάζ.

Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Ντοναρούμα – Φλορέντζι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σπινάτσολα – Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Λοκατέλι – Μπεράρντι, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook