Categories: Uncategorized

Έτσι βρέθηκαν νεκρά τα δύο αδέρφια στο διαμέρισμα – Η απώλεια της μητέρας, η ανεργία, ποιος πάτησε πρώτος τη σκανδάλη

Σε ένα θρίλερ με πολλές ανατροπές εξελίσσεται η οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, όπου δύο αδέρφια βρέθηκαν νεκρά, αφού πρώτα ο ένας πυροβόλησε τον άλλο και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του.

Τους νεκρούς βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, ο τρίτος αδερφός τους ο οποίος προσπαθώντας να συνέλθει από το σοκ ειδοποίησε αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Κι αν μέχρι πριν λίγη ώρα όλα έδειχναν ότι ο 34χρονος ήταν αυτός που σκότωσε την 29χρονη αδερφή του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του αυτοκτονώντας, τα πρώτα στοιχεία που προέρχονται από την ιατροδικαστική έκθεση φανερώνουν ότι μάλλον συνέβη το αντίθετο. Ότι δηλαδή η γυναίκα σκότωσε τον αδερφό της και στη συνέχεια προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραύμα του άνδρα είναι από πιο μακρινή απόσταση, ενώ της 29χρονης από πιο κοντινή, γεγονός που συνηγορεί στο ότι ο 34χρονος θα πρέπει πυροβολήθηκε από την αδερφή του η οποία στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα προς το κεφάλι της.

Ωστόσο την όλη την αλήθεια θα δείξει, η εξέταση που θα γίνει στα χέρια των δύο αδερφών. Καθώς θα διαπιστωθεί από την πυρίτιδα που θα βρεθεί εκεί, ποιος πυροβόλησε ποιον και ποιος αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέρφια από το Νέο Ηράκλειο ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετά το χαμό της μητέρας τους πριν μερικούς μήνες.

Και οι δύο ήταν άνεργοι, ενώ στην οικογενειακή πολυκατοικία διέμεναν μαζί με τον πατέρα τους και με τον άλλο αδερφό τους. Ο τρίτος αδερφός ήταν και που έσπευσε και τους βρήκε νεκρούς, αφού άκουσε τους πυροβολισμούς από την κυνηγετική καραμπίνα.

Οι κάτοικοι της γειτονιάς ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη, καθώς όπως λένε η οικογένεια δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα, εκτός από το θάνατο της μητέρας των παιδιών πριν από 6-7 μήνες.

newsit.gr

View Comments

  • Τι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά ...που δεν έχουν σχέση με την μόνιμη είδηση περί Κορωνοϊού και εμβολίων και να "χαλάει" η ειδυλλιακή εικόνα κοινωνίας που ΜΟΝΟ ο Κούλης νομίζει ότι μας___προσφέρει!!!!

Recent Posts

«Friends»: Στο σφυρί σενάριο της σειράς υπογεγραμμένο από τους πρωταγωνιστές

Πρόκειται σελίδες με το σενάριο του επεισοδίου των Friends με τίτλο «The One Where Rachel…

21 seconds ago

Ναυάγιο με μετανάστες ανοιχτά της Χίου – Τρεις νεκροί

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης επιχείρηση απεγκλωβισμού μεταναστών από βραχώδη…

10 λεπτά ago

Χανιά | Oι κάδοι άδειοι και γύρω από αυτούς χωματερή | Photos

Σε μια αυτοσχέδια χωματερή έχει μετατραπεί το σημείο στο οποίο είναι τοποθετημένοι οι κάδοι στην…

18 λεπτά ago

Διατροφικά κόλπα για να μειώσεις τη ζάχαρη

«Μειώστε τη ζάχαρη και κάντε το τώρα». Αυτό είπε στην ουσία ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας,…

29 λεπτά ago

Η πρώτη εκτίμηση για τον καιρό του Πάσχα – «Είναι αδύνατο να μην έχουμε μία μεταβολή»

Μία πρώτη εκτίμηση για τον καιρό του Πάσχα κάνει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του…

34 λεπτά ago

ΑΔΜΗΕ – Μάνος Μανουσάκης: Επιτάχυνση της διασύνδεσης με Κύπρο ζήτησε το Ισραήλ

Την επιτάχυνση των διαδικασιών για την υλοποίηση του έργου Great Sea Interconnector, που αφορά το…

44 λεπτά ago