Έτσι θα γίνει η Δημοτική Αγορά των Χανίων | Photos

έτσι-θα-γίνει-η-δημοτική-αγορά-των-χανί-1346309

Ημέρα δικαίωσης για τον Δήμο Χανίων ήταν η σημερινή καθώς νωρίτερα ανακοινώθηκε η θετική έκβαση στην υπόθεση για την ανακατασκευή της Δημοτικής Αγοράς, μετά τη δικαστική διαμάχη που είχε προκύψει.

«Φέτος για τα Χανιά το πρωτοχρονιάτικο δώρο ήρθε νωρίτερα!», αναφέρει ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημαντηράκης με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Χωρίς κανένα άλλο εμπόδιο και καμία άλλη αναβολή, με οριστική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το έργο της ανακατασκευής της Δημοτικής Αγοράς βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες του 2022, αρχίζουν οι εργασίες αποκατάστασης του μνημείου που θα σημάνουν ένα νέο κεφάλαιο για το εμβληματικό μνημείο των Χανίων, αλλά και την εμπορική δραστηριότητα στην καρδιά της πόλης μας.

Τόσο οι χειρισμοί των Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, όσο και οι διεκδικήσεις της δημοτικής αρχής δικαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Γιατί κύριο μέλημα μας ήταν, όχι μόνο να μη μείνουν στον αέρα οι καταστηματάρχες της Δημοτικής Αγοράς, αλλά και να προχωρήσει άμεσα η αποκατάσταση του μνημείου.

Για να μπορούν κάτοικοι και επισκέπτες, να απολαμβάνουν με ασφάλεια ένα μνημείο ισάξιο της ιστορίας του και όλοι εμείς οι Χανιώτες, να καμαρώνουμε για το πιο σημαντικό τοπόσημο στο κέντρο της πόλης μας και για τα επόμενα 100 χρόνια.», συμπληρώνει ο δήμαρχος στην ανάρτησή του.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο Χανίων όπου ανακοινώθηκε η θετική έκβαση της υπόθεσης και πως η σύμβαση με τον ανάδοχο αναμένεται να υπογραφεί 10 με 16 Ιανουαρίου με τις εργασίες να ξεκινούν το επόμενο χρονικό διάστημα (ΕΔΩ).

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook