Έτσι θα αφαιρέσεις σωστά το ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι με 3 κινήσεις

έτσι-θα-αφαιρέσεις-σωστά-το-ημιμόνιμο-814049

Πέρασες τουλάχιστον 1, 5 τέλεια -και ξέγνοιαστη- εβδομάδα με τέλειο μανικιούρ και τώρα το ημιμόνιμο mani σου αρχίζει να ξεφλουδίζει στις άκρες. Εσύ ως busy woman, δεν έχεις χρόνο να κλείσεις ένα ραντεβού στο αγαπημένο σου nail studio για μια απλή αφαίρεση και τι κάνεις; Αρχίζεις να το αφαιρείς σιγά, σιγά και εντελώς… βασανιστικά (κυρίως για την υγεία των νυχιών σου!).

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που καταστρέφει τα νύχια σου, αυτό δεν είναι το ημιμόνιμο μανικιούρ αλλά η λάθος αφαίρεση του. Οπότε αντιστάσου στο χαλασμένο mani, μην δοκιμάσεις ΠΟΤΕ ξανά να το αφαιρέσεις μόνη σου, εφοδιάσου με τα κατάλληλα εργαλεία και εάν είναι να κάνεις μόνη σου την αφαίρεση, καν’την σωστά, like a pro.

Τι θα χρειαστείς: Λίμα, ασετόν, αλουμινόχαρτο.

Τι πρέπει να κάνεις:

Βήμα 1 :

Το πρώτο βήμα στην at-home αφαίρεση περιλαμβάνει λιμάρισμα του ημιμόνιμου με μία λίμα. Με απαλές και αργές κινήσεις ξεκινήστε να τρίβετε την επιφάνεια του νυχιού σας για να διώξετε το top coat. Προσοχή: Αποφύγετε να λιμάρετε πολύ βαθιά στο χρώμα. Βασικά θέλετε μόνο να αφαιρέσετε τη γυαλάδα.

Βήμα 2:

Το μυστικό στην αφαίρεση του ημιμόνιμου μανικιούρ είναι να μουλιάσετε τα δάχτυλά σας σε ασετόν. Αυτό μπορείτε να το κάνετε με 2 τρόπους, είτε γεμίζοντας ένα μπολ με ασετόν, είτε χρησιμοποιώντας ένα εμποτισμένο κομμάτι βάμβακος σε κάθε νύχι.

Βήμα 3:

Αφού εμποτίσετε το βαμβάκι, τοποθετήστε το πάνω σε κάθε νύχι και τυλίξτε το εκεί με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία και στα 10 δάχτυλά σας, περιμένετε 10-15 λεπτά και κάντε έναν έλεγχο. Tα υπολείμματα που έμειναν θα πρέπει να μπορούν να αφαιρεθούν με λίγη ή ελάχιστη πίεση. Αν όχι, περιμένετε άλλα 5 λεπτά με το ασετόν και ξαναπροσπαθήστε.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook