Έτσι έγινε τσακωτός ο παίκτης ριάλιτι με τα 235 γρ. κοκαΐνης – Νέα στοιχεία

έτσι-έγινε-τσακωτός-ο-παίκτης-ριάλιτι-1557392

Σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, μέσα στο πορτ μπαγκάζ του πολυτελούς αυτοκινήτου που οδηγούσε, είχε κρύψει τα ναρκωτικά ο 36χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι που συνελήφθη χθες στην Κατερίνη (δείτε εδώ)

Μάλιστα ο συλληφθείς, δεν είναι ο πρώτος παίκτης του συγκεκριμένου reality που απασχολεί τις αρχές για ναρκωτικά.

Μια 28χρονη συμπαίκτρια του, κατέληξε στην φυλακή όταν συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2021 έχοντας στην κατοχή της 7,8 κιλά κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, σταμάτησαν το αυτοκίνητο του νεαρού στην Λεπτοκαρυά.

Με τη συνδρομή στελεχών του Αστυνομικού Τμήματος Δίου – Ολύμπου, προχώρησαν σε έλεγχο σε όλους τους χώρους και εντόπισαν πίσω από ένα κομμάτι πλαστικό στο πορτ μπαγκάζ ποσότητα κοκαΐνης βάρους 235 γραμμαρίων. Ο 36χρονος συνελήφθη, το πολυτελές όχημα κατασχέθηκε από τις αρχές, ενώ το ίδιο έγινε και με το κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό 2.055 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Ο 36χρονος κατάγεται από τη Χίο και είχε γίνει γνωστός από τη συμμετοχή στο reality Power of Love. Σύμφωνα με το βιογραφικό του στο παιχνίδι, ανέφερε ότι «ασχολείται με τη γυμναστική και τα extreme sports».

Το αυτοκίνητο που κατασχέθηκε από τις αρχές, μέσα στο οποίο ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά, έχει περίοπτη θέση στις αναρτήσεις του 36χρονου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η στιγμή που βρίσκουν τα ναρκωτικά:

 

 ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook