Έτσι διασκεδάζουν τα βράδια τους στη Μύκονο οι celebrities!

έτσι-διασκεδάζουν-τα-βράδια-τους-στη-μ-1500948

Η Μύκονος είναι το νούμερο ένα νησί της Ελλάδας που επιλέγουν οι επώνυμοι της εγχώριας και ξένης showbiz για τις διακοπές τους. Κάθε χρόνο βλέπουμε τα σοκάκια του νησιού είναι γεμάτο κόσμο και να ξεφαντώνουν μέχρι το πρωί.

Ανάμεσα στους επώνυμους που επισκέφτηκαν το νησί των Ανέμων είναι η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία απολαμβάνει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού μαζί με τον καλό της φίλο Νίκο Κοκλώνη και την Πηγή Δεβετζή.

Ο Νίκος Κοκλώνης γιόρτασε και τα γενέθλια του στη συναυλία της Άννας Βίσση και εκεί δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να τραγουδούν. Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα έτεινε το μικρόφωνο στον παρουσιαστή και εκείνος δεν της χάλασε το χατίρι και τραγούδησε.

Άλλο ένα αγαπημένο πρόσωπο που βρέθηκε στη Μύκονο ήταν και η Αθηνά Οικονομάκου. Και πως να μην αγαπά το νησί η ηθοποιός, αφού εκεί έχει επιχειρήσεις ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος. Το ζευγάρι έκανε ένα μικρό διάλειμμα στην Ικαρία, όμως λίγες μέρες αργότερα επέστρεψε στο νησί των Ανέμων.

Η ίδια απολαμβάνει χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές και όλες αυτές τις μέρες έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι της με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως θα δείτε, η Αθηνά Οικονομάκου κατά την διάρκεια της βόλτας της συνάντησε και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, με τον οποίο και συνομίλησαν για αρκετή ώρα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους επώνυμους να περπατούν και να διασκεδάζουν και εμείς σας παρουσιάζουμε τα υπέροχα στιγμιότυπα.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook