Ετοιμόγεννη Ελληνίδα ηθοποιός που ζει στην Αγγλία: Εμφάνισα κορονοϊό και μου έλεγαν να μείνω σπίτι

Την δική της αγωνία με τον κορωνοϊό έζησε Ελληνίδα ηθοποιός που στη Μεγάλη Βρετανία και είναι ετοιμόγεννη. Η Στέλλα Τροκάνα μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και περιέγραψε πώς βίωσε τον κορωνοϊό:

«Πρώτα συμπτώματα εμφάνισε ο γιος μου που είναι τεσσάρων χρονών, ο οποίος είχε βήχα, πυρετός και μόλυνση στα μάτια. Είχα πάρει τότε τον γιατρό και μου είχε πει τηλεφωνικά πως αυτά είναι συμπτώματα κορvνοϊού οπότε να καθίσουμε στο σπίτι για 14 μέρες. Αν τα συμπτώματα συνεχιστούν να ξαναπάρουμε τηλέφωνο. Μετά από 14 μέρες εμφάνισα και γω τα ίδια ακριβώς συμπτώματα. Επειδή είμαι έγκυος ξαναπήρα τηλέφωνο, μου είπαν να πάρω στη γραμμή επειγόντων και συμβουλών, όμως, εκεί υπάρχει επιλογή αν είσαι πάνω των 65 να πατήσεις το 1 και αν είσαι κάτω των 65 να περιμένεις. Εγώ περίμενα, δεν απάντησε κάποιος όσες φορές και αν προσπάθησα. Συνολικά περίμενα πάνω από τρεις ώρες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Στέλλα Τροκάνα η οποία διανύει την 38η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως «μετά από κάποιες μέρες, επειδή τα συμπτώματα επέμεναν, προσπάθησα να ξαναπάρω και είχαν βάλει καινούργιο μήνυμα. Αυτό έλεγε: “αν έχετε συμπτώματα κορονοϊού, μην τηλεφωνείτε, μείνετε σπίτι σας και περιμένετε 14 μέρες”. Οπότε πλέον σου απέκλειαν και το ενδεχόμενο να μιλήσεις με κάποιον», ενώ συμπλήρωσε πως «έτσι, δεν ξαναπροσπάθησα. Πλέον έχουν περάσει οι 14 μέρες και είμαστε καλύτερα από συμπτώματα όλοι αλλά τη δεδομένη στιγμή, που ήμασταν άρρωστοι, η αλήθεια είναι πως νιώσαμε λίγο περίεργα».

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ