Ετοιμάζονται για διακοπές στην Ελλάδα και οι Δανοί – Ποιοι προορισμοί θα «γεμίσουν» και το φθινόπωρο

ετοιμάζονται-για-διακοπές-στην-ελλάδ-1706726

Κορυφώνεται η ζήτηση για Ελλάδα στην αγορά της Δανίας, με τον μεγαλύτερο τουρ οπερέιτορ της χώρας, Spies, να καταγράφει ισχυρή ζήτηση για Ρόδο και Κρήτη για αυτό το καλοκαίρι.

Ο τουρ οπερέιτορ ανακοίνωσε ότι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για αυτή τη σεζόν είναι, κατά σειρά, η Μαγιόρκα, η Τουρκία, η Ρόδος, η Κύπρος και η Κρήτη, με το 70% των ταξιδιωτών του να κατευθύνονται στους προορισμούς αυτούς το καλοκαίρι του 2023.

Λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης για τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού και ιδιαίτερα τη δημοφιλή εβδομάδα 42 του έτους, ο Spies αποφάσισε να ανανεώσει την προσφορά του στη Μαγιόρκα και τη Ρόδο για το φθινόπωρο, προσθέτοντας στο φθινοπωρινό πρόγραμμα τρία από τα μεγαλύτερα αεροσκάφη της Sunclass Airlines. Η προσθήκη αυτή μεταφράζεται σε σχεδόν 1.000 επιπλέον θέσεις για το φθινόπωρο.

Παράλληλα, σε Ρόδο και Μαγιόρκα λειτουργούν τα μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα οικογενειακά κόνσεπτ ξενοδοχείων, τα Sunwing Kallithea Beach και Sunwing Alcudia Beach, τα οποία είναι sold out στο μεγαλύτερο μέρος τους για το καλοκαίρι.

Συνολικά, ο Spies θα διακινήσει περί τους 150.000 Δανούς ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με περίπου 25.000 ταξίδια τον Ιούνιο.

tornosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook