Ετοιμάζεται για… φανταρικό ο «Μανωλάκης» από το «Καφέ της Χαράς»

ετοιμάζεται-για-φανταρικό-ο-μανωλά-979515

Το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μαζί με τον Περίανδρο Πώποτα, γύρισε και ο τηλεοπτικός «Μανωλάκης», Πάρης Σκαρτσολιάς. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, το τηλεοπτικό του comeback στην ίδια σειρά 15 χρόνια μετά και τις σχέσεις του με τον Χάρη Ρώμα αλλά και για την προσαρμογή του ρόλου του στη σειρά όταν σε λίγο καιρό πάει φαντάρος.

«Είναι πολύ συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου, και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που περίμενα. Η επιστροφή της σειράς σηματοδοτεί και μία δεύτερη δική μου αρχή. Επειδή μπήκα μεγάλος σε δραματική σχολή και ειδικότερα στο Θέατρο Τέχνης, είχα άγχος, όταν αποφοιτούσα, αν θα βρω δουλειά. Ο Χάρης σηματοδότησε την αρχή μου ως ερασιτέχνη ηθοποιού και την αρχή μου ως επαγγελματία ηθοποιού. Είναι ένας φύλακας άγγελος! Ένας πολύ δοτικός άνθρωπος, το έχει στο DNA του, και σε αυτή τη βάση χτίζεις πάντα καλές συνεργασίες», είπε ο Πάρης Σκαρτσολιάς για τον Χάρη Ρώμα.

Για το αν ο Πάρης έχει κοινά στοιχεία με τον ρόλο του Μανωλάκη, ο Πάρης δήλωσε: «Θεωρώ πως όλοι οι ηθοποιοί έχουμε κοινά στοιχεία με τους χαρακτήρες. Με τον Μάνο έχω αρκετά κοινά. Τώρα ειδικά, που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες, την Αρετή και τη Βάλια, η βάση του δεν είναι να είναι παλιάνθρωπος, αλλά να καταφέρει να κάνει αυτό που λέει η καρδιά του, χωρίς να «αδειάσει» κάποιον. Αυτό το έχω και εγώ πολύ έντονα στη ζωή μου. Αυτό που δεν έχω είναι η υπομονή του Μάνου. Με το τρίγωνο αυτό που υπάρχει στη σειρά, θα είχα λυγίσει σε δευτερόλεπτα επιλέγοντας είτε την Αρετή είτε τη Βάλια. Μπορεί σε όλα τα υπόλοιπα να είμαι ήπιων τόνων, αλλά στην προσωπική μου ζωή είμαι διεκδικητικός. Όταν μου αρέσει κάποιος πολύ, το κοινωνώ και στον ίδιο και πιθανότατα και σε όλον τον πλανήτη».

Στην προσωπική του ζωή, όπως αποκάλυψε πως «αυτό το διάστημα είμαι μόνος μου», διευκρινίζοντας ότι «δεν ισχύουν όλα όσα λέγονται. Ήμουν έξι μήνες με μία κοπέλα εκτός χώρου, αλλά δεν συγκατοικούσαμε. Περνάω μία κρίση στα προσωπικά μου, γιατί δίνοντας βαρύτητα στα επαγγελματικά μου, δεν έδωσα χρόνο στη σχέση μου. Απομακρυνθήκαμε χωρίς να υπάρξει κάποιο τρίτο πρόσωπο. Αποξενωθήκαμε γιατί δεν είχαμε χρόνο να βρεθούμε. Δεν ξέρω αν στο μέλλον θα αλλάξουν τα πράγματα».

Τέλος, ο Πάρης Σκαρτσολιάς επισήμανε ότι «για μετά την Κυριακή των Βαΐων είχα μία υπέροχη πρόταση από το Θέατρο Τέχνης, αλλά δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω λόγω στρατού. Δεν τα είχα καταφέρει μέχρι τώρα, γιατί είτε σπούδαζα, είτε δούλευα. Παρουσιάζομαι στην Αεροπορία και στη σειρά είμαστε σε συζητήσεις για να δούμε πως θα εξελιχθεί ο ρόλος μου».

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook