Έτοιμα για το «τρίποντο» με Κέρκυρα τα Χανιά

έτοιμα-για-το-τρίποντο-με-κέρκυρα-τα-992459

Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους τα Χανιά για το ματς με την Κέρκυρα, που είναι στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2. Ένα ματς όπου η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη, τα δε Χανιά φαντάζουν ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (7/2, 16:00) στο γήπεδο Περιβολίων.

Η τελευταία προπόνηση για τα Χανιά διεξήχθη την Πέμπτη το απόγευμα στη Μοναχή Ελιά, η οποία έγινε υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες. Το πρόγραμμα είχε προπόνηση ενεργοποίησης με ασκήσεις συναρμογής, ταχύτητες, παιχνίδια μικρών χώρων και στατικές φάσεις.

Στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη, δε θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Κουτζαβασίλης, Μουμίν και Σωτηράκος, άρα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες υπολογίζονται κανονικά.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΧΑΝΙΑ ΘΥΡΑ 4

Εν τω μεταξύ, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χανιά Θύρα 4 απευθύνει κάλεσμα για το ματς που έρχεται, σημειώνοντας τα εξής σε ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χανιά Gate 4 σας προσκαλεί την Παρασκευή και ώρα 16:00 στο γήπεδο Περιβολίων, στον αγώνα που δίνει η ομάδα μας με στόχο τα play off, σε μια δύσκολη μέρα να δώσουμε βροντερό παρόν και να δείξουμε όλοι τι σημαίνει να είσαι Χανιά….

Η ομάδα μας χρειάζεται όλους και η διοίκηση το καταλαβαίνει και γι’ αυτό έβαλε γενική είσοδο 5 ευρώ… Ολοι εκεί…

Επίσης σαν Σύνδεσμος θα κόψουμε την πρώτη μας πίτα την Κυριακή στο μικρό μας σπιτάκι, στις 18:30 στην οδό Τζανακάκη 40-42 (2ος όροφος) όσοι πιστοί προσέλθετε…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook