Ετοιμα για… νίκη και Καραϊσκάκη τα Χανιά

ετοιμα-για-νίκη-και-καραϊσκάκη-τα-χαν-1186237

Τον Καραϊσκάκη Αρτας αντιμετωπίζει το Σάββατο στο γήπεδο Περιβολίων η ομάδα των Χανίων. Μοναδικός στόχος για τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου, η νίκη προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στα πλέι οφ.

Η τελευταία προπόνηση για την χανιώτικη ομάδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο γήπεδο Περιβολίων. Συνολικά στην αποστολή μετέχουν όλοι οι παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Κάρλος, που επιστρέφει από τιμωρία δύο αγωνιστικών. Απόντες παραμένουν οι τραυματίες Τριανταφυλλάκος και Κάσσος.

Να σημειωθεί πως το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 2:45.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ έχει ως εξής:

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Περιβολίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη Αρτας (13/03, 14:45 – ΕΡΤ Sports 2).

Η προπόνηση είχε στόχο την ενεργοποίηση των ποδοσφαιριστών και ξεκίνησε με την καθιερωμένη προθέρμανση, για να συνεχιστεί με ψυχαγωγικά παιχνίδια και παιχνίδι στο μισό γήπεδο και να ολοκληρωθεί με στατικές φάσεις.

Στην αποστολή ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Γρομητσάρης, Καμαρά, Ζιούλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Σωτηράκος, Νίκολιτς, Δημητριάδης, Παναγιωτούδης, Σουντουρα, Αναστασόπουλος, Πλέγας, Γκίνο, Κάρλος, Διαμαντόπουλος, Βασιλόγιαννης, Βρεττός, Μπραμπίγια, Μασένα.

*Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος το πρωί της Πέμπτης (11/03).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook