Εθνική: Τα φαβορί για την 11άδα με τη Γεωργία

εθνική-τα-φαβορί-για-την-11άδα-με-τη-γεωρ-1295281

Έχετε ήδη διαβάσει για τις δοκιμές του Ολλανδού τεχνικού αλλά και τα επικρατέστερα πρόσωπα για το Γεωργία – Ελλάδα (Σάββατο, 19.00, COSMOTE SPORTS TV και OPEN). Ο σχηματισμός σε 3-5-2 ή 3-4-1-2 δεν δείχνει πως θα αλλάξει.

Σε αυτή τη φάση υπάρχουν φαβορί για τους 11 του Τζον Φαν’τ Σχιπ σε αυτό το ματς, όπου η Εθνική μας θέλει πάση θυσία τη νίκη. Εφόσον ο Τζαβέλλας δείχνει ΟΚ το επικρατέστερο σχήμα θα είναι το εξής: Βλαχοδήμος – Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας – Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Σιώπης και Μπακασέτας – Παυλίδης και ένας εκ των Μασούρα / Δουβίκα. Ουσιαστικά ο εξτρέμ του Ολυμπιακού κοντράρει τον Δουβίκα για μία θέση στο αρχικό σχήμα ενώ πιθανότητες για την 11άδα έχουν και οι Γιαννούλης και Πέλκας (και είχε και ο Σταφυλίδης).

Στην τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση των διεθνών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά συμμετείχαν όλοι οι παίκτες που έχουν επιλεγεί από τον Φαν’τ Σχιπ, όπως ανέφερε η ενημέρωση της Εθνικής μας ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή της Εθνικής μεταβαίνει στο Μπατούμι σήμερα Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και ώρα 11:00, καθώς επίσης πως η προπόνηση στο Batumi Arena είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 τοπική (18:00 Ελλάδας). Επίσης 45 λεπτά νωρίτερα θα γίνει η συνέντευξη Τύπου της ελληνικής ομάδας.

@Photo credits: INTIME

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook